2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147893 بازدید | 5189 پست
ازدواج هم قانون جذب میشه

بله عزیزم میشه ب شرطی ک درست استفاده شه❤️ ب نظرم تاپیک رو از ص۴ بخون تمرین هارو انجام بده ب همه خواسته هات میرسی 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبحتون بخیر دوستای جذابم 😍 من پارسال شکرگزاری رو شروع کرده بودم اما ادامه ندادم دو سه روز نوش ...

سلام عزیزم ،ایول چقدر عالی

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
منم اومدم 

خوش آمدی گلمممم بدو از صفحه چهار بخون و هر چی استارتر گفته شروع کن ،هرروز نه صبح قرامون تاپیک سارا گلی😘

@sara0098     سلام ساراخانم گل خوبی عزیزم و سلام ب همه دوستانم سارا جان من صبحد سر کار ...

اره عزیزم آفرین بهت بخاطر تلاشت 💪😊👏

از امروز بزنن تاریختم رو

باور جدیدتم کاملا درسته 👌👌😍😍

سارا جون واسه اینکه ما یادمون نره خودت زحمت میکشی برا همه مون تاریخ بزنی؟ نظرتون چیه یه لیتس درست کن ...

اره خیلی خوبه تگ یکی زحمتشو بکشه راستش واقعا نمیرسم خیلی کار دارم وگرنه حتمن انجام می‌دادم 

واااای دوستان گلم

چقدر حالم خوبه ،چقدر آرامش دارم 

حال خوب رو برای تک تکتون آرزو میکنم 

خدایا عاشقتــــــــــم ،دوست دارم خداجون 😘😘😘😘

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
سلام عزیزم ،ایول چقدر عالی

خیلی خوشحال شدم 😍 نامزدم میگه مطمئنم به خاطر تو این پول جور شده 

واسش گفتم پارسال دقیقا همین مقدار وهمین تاریخ رو تو دفترم نوشته بودم تعجب کرد

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

سلام دوستان من زیاد با قانون جذب اشنا نیستم حوصله اینکه ۴۵صفحه رو هم بخونم نداشتم ولی من شبا که میخوام بخوابم ارزویی که ته دلم هست رو عین واقعیت برا خودم تجسم میکنم 

تا حالا بارداریم ،خونه دارشدن ؛به درامد رسیدنم همه رو ازقانون جذب میدونم 

مثلا با خودم فکر میکردم که من از خودم ماهی ۵۰۰درامد دارم بعد میرفتم تو ذهنم لباس فروشی ،شیکترین مانتو رو برمیداشتم با پول خیالی خودم ،مانتو رو تو تنم میکردم وتازه تو همون حالت کیف وکفش ست رو هم براش انتخاب میکردم 

این درسته بچه ها به نظرتون قانون جذبه ؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خیلی خوشحال شدم 😍 نامزدم میگه مطمئنم به خاطر تو این پول جور شده  واسش گفتم پارسال دقیقا همین ...

ای جانم ،خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیزم ،بهترینها برای تو و همسرت 

خوش آمدی گلمممم بدو از صفحه چهار بخون و هر چی استارتر گفته شروع کن ،هرروز نه صبح قرامون تاپیک سارا گ ...

مررررسی عشقم ک انقد کمکمی😍😍😍😍

ای جانم ،خوشبخت و عاقبت بخیر باشید عزیزم ،بهترینها برای تو و همسرت 

مرسی عزیزممم همچنین واسه شما وهمه بچه های تاپیک 😍

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚