2777
2789
عنوان

مذهبیا میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقات بد🙁

ببین من تو رو بابت احساست سرزنش نمیکنم به هر حال یه مدتی بهش وابسته بودی

ولی فکر کن به همون روزای بدی که کنارش داشتی ، به دروغایی که بهت گفت و تو متوجه شدی ، به کارهایی که اون زمان انجام داده و شاید اصلا تو هیچوقت نفهمی چیکارا کرده که اگه می فهمیدی متنفر می‌شدی ازش 

هر زمان که یه حسی بهت گفت جوابش بدی یاد اون روزا بیفت 

اگه بخوام از جنبه مذهبیش بگم فقط میتونم بگم که وقتی یکیو بیش از اندازه دوس داری حتی از خدا هم بیشتر و چشمت فقط همونو میبینه ، چیزیو از دست میدی که برگردوندش خیلی سخته اونم حسیه که بین تو و خدای تو هست 

در هر صورت خدا تو رو نجات داد و از رابطه سمی که داشتی دورت کرد چون خدا دوست داره. پس این فرصت رو از دست نده

ببین من تو رو بابت احساست سرزنش نمیکنم به هر حال یه مدتی بهش وابسته بودیولی فکر کن به همون روزای بدی ...

واقعاااا ازت ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتی🥹

خیلییی حرفات حالمو بهتر کرد

اتفاقا همین الان هرچی عکس باهم داشتیمو حذف کردم حتی شمارشو

واقعا ممنونم ازت🤍

واقعاااا ازت ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتی🥹خیلییی حرفات حالمو بهتر کرداتفاقا همین الان هرچی عکس باهم ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️

خداروشکر 

آفرین کار خیلی خوبی کردی

سعی کن تا وقتی که حالت بهتر نشده توی رابطه جدیدی نری و همینطور دنبال این برو که چرا جذب این آدم شدی 

این بهت کمک می‌کنه تا رابطه بعدیت سالم باشه 

من بهت پیشنهاد میکنم اگه اینستا داری سرچ بزن بهزاد چاووشی 

اگه نداری توی همین گوگل سرچ کن ارگانیک مایندد و پرسش و پاسخ افراد مختلف و جواب آقای دکتر رو بخون که خیلی مفیده