2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
وای اره واقعا ها  من با هاتون تو تاپیک هستم احساس بهتری دارم اینجوری مرسی واقعا از تو عزیزم و ه ...

انشاالله عزیزم ،شک نکن موفق میشی 💪👍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به جذب بآحال داشتم راستش من عاشق😍 ذرت مكزيكي أم توماشين ك داشتيم ازمهموني ميومديم بدو ...

آخییییی چ باااحااال 😍 😍 ❤️ 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
فدای تو😍😍😍😍به هیچ چیز شک نداشته باش دنیا مال ماست

چه انرژی مثبتی حکم فرماست اینجا 

احسلس میکنم همین امروز هم به یکی لز جذب هام رسیدم و اون هم راه حلی برای حس بهتر بودن بود که تو تاپیک اینجا باهاش روبه رو شدم 

یه جذب خودآگاه و یهویی

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
ما از اون روز چند تا از کارای عقب افتاده رو تو خونه انجام دادیم و دو تا کمد رو هم مرتب کردم. ولی لبخ ...

یادآوری عزیزم...

برنامه تمرین هارو ک بایذ انجام بدی لیست کن هر از گاهی نگاهشون کن

اینم عالیه  میگم من سر درس خوندن یخورده حواسم میره تو اینده و ترس ازش  بخاطر همین مطالب خو ...

عزيزم نمره برات مهم نباشه فكر كن داري ميخوني فقط برا بالا بردن علمت و دانسته هات همون موضوع نمره باعث ميشه نتوني نتيجه بگيري--- بعد هم با خودت تكرار كن مطمئنم عالي ميدم

سلام به همه دوستان...صبحتون عالی و پر از اتفاق های خوب منم کلی تمیز کاری داشتم و انرژیه های منفی رو ...

سلااام عزیزمممم 😍 ❤️ 

منم مطمئنم خدا كمك ميكنه و به تمام خواسته هام ميرسم

شک نکن ک همینه 😍😍😍...من به چش خودم دارم می‌بینم ک همه چی طبق خواسته ی خودم داره پیش می‌ره 😍😍😍چون به خدا ایمان دارم 😍

تلاش کن عززززیزم همه ما خیلی جاها اترژیمون میفته ولی سعی می‌کنیم ببریم بالا.. چون میدونیم مسعول تما ...

خیلی انرژی گرفتم از اینجا و اصلا به بعدش نمیخوام فکر کنم من مطمینم امروز موفق میشم و کل انرژیمو براش میذارم

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
چه انرژی مثبتی حکم فرماست اینجا  احسلس میکنم همین امروز هم به یکی لز جذب هام رسیدم و اون هم را ...

چقدر عالی عزیززززم ،آره اینجا فوق العاده انرژی مثبتش بالااااست ،به به چه روز خوب و عالی هستش امروز 🙌🙌😍😍

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹