2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست

سلام

منم هستم‌ چون میخام خودمو اصلاح کنم وجودم پر از انرژی های منفی  و ناامیدی شده فکر میکنم ...

پا به پای شما میام‌ تا به تک تک خواسته هام برسم 😉😉🤗🤗🌷🌷

راستی چجوری تاپیکو میشه سیو کرد دوستان؟

بخواهید تا به شما داده شود🤗😍قند و عسل مامان به زندگیمون خوش اومدی😙👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان. چرا جامون عوض شد؟  عاقا من ساعت 9 صبح نمیتونم. مگه اینکه شما کلاسو بذارید بعد من ...

نگران نباش بعدا میایم میخونیم منم زیاد وقت ندارم که بیام وقتی هم میام کلی پیام هست 😄

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
سلام منم هستم‌ چون میخام خودمو اصلاح کنم وجودم پر از انرژی های منفی  و ناامیدی شده فکر میکنم . ...

سلام عزیزم عکس ف رستادم رنک سبز هست برا من چون ذخیره کردم بزن روش میاد ذخیزه بزن روش ذخیره ک شد سبز رنک میشه

سلام عزیزم عکس ف رستادم رنک سبز هست برا من چون ذخیره کردم بزن روش میاد ذخیزه بزن روش ذخیره ک شد سبز ...

مرررررسی خیلی ممنونم عزیزم😙😙

بخواهید تا به شما داده شود🤗😍قند و عسل مامان به زندگیمون خوش اومدی😙👼
سلام عزيزم راستش يك نفر نميتونه براي كس ديگه اي چيزي جذب كنه ،شما بايد خودت بهش اين قانون رو ياد بدي ...

عه باشه عزیزم بس من انصراف میدم آخه خواهرم زیاد واسش مهم نیست و مطمئنم که این کارو انجام نمیده

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
عه باشه عزیزم بس من انصراف میدم آخه خواهرم زیاد واسش مهم نیست و مطمئنم که این کارو انجام نمیده

عزيز دلم اين قانون يك قانون طبيعي جهانه مثل قانون جاذبه زمين مثل حركت سياره هاو....اين قانون هم به برهان نظم جهان اشاره داره و ميگه خداي مهربون اين جهان رو اينقدر قشنگ افريده كه ما ميتونيم به هرچيزي كه بخايم برسيم و اينها همه از رحمان و رحيم بودن و عادل بودن خدامون نشأت  ميگيره به نظرم اشنايي با اين قانون ميتونه معجزه باش واسه همه ي زندگيت

به همين دليل به نظرم حتما اين قانون رو ياد بگير نبيشتر كتاب در رابطه با اين قانون بخرن اساتيد بزرگي هم هستن كه خودشون با اين قانون به موفقيت رسيدن ،اين قانون همه كاري تو زندگي ميكنه باعث معجزه هاي زيادي ميشه تو زندگي ،باعث احساس ارامش،شكر گزاري امنيت تو آغوش خدا بودن و...ميشه و تو رو به تك تك ارزوهات ميرسونه،چون تو اشرف مخلوقاتي چون تو از روح خدا هستي،بهت خواهرانه پيشنهاد ميكنم حتما اين قانون و خوب ياد بگير و به همه ي احساس هاي خوب جهان برس

به همين دليل به نظرم حتما اين قانون رو ياد بگير نبيشتر كتاب در رابطه با اين قانون بخرن اساتيد بزرگي ...

مرسی عزیزم ممنون از لطفت

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
دوستای گلم گوش کنید ی نکته بگم... قانون جذب با ارتعاش کار میکنه...ارتعاش همون احساس هستش در واقع.. ...

دوستای تازه وارد این پست رو حتمن بخونید و انجام بدید 👆

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
ممنون از ساراجون  منم هستم فقط بچه ها ظاهرا اینجا همه بچه دارن ؟ و چیزهای دیگه میخان  ...

عزیزم بزار یکم پیش بریم تو کارهایی ک من میگم رو انجام بده به همه خواسته هات میرسی،،  بارداری‌ هم جز خواسته هات هس دیگه چ فرقی داره...

میدونم الان استرس داری فکر و ذهنت همه شده بچه ولی اینطوری فایده نداری.. یکم باید به ذهنت استراحت بدی وقتی خالی از استرس و دغدغه از آی نکنه نشه آی نکنه پشت سرم حرف بزنن.. و هزار چیزه دیگه شدی اونوقت میتونی باخیال راحت و اطمینان کامل باردار شی🥰 بی دغدغه ❣️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓