2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147893 بازدید | 5189 پست
ببخشید روزی چند بار بنویسم؟

فقط يكبار بنويس و ديگ درگيرش نشو رهاش كن

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

ببخشید دوستان پست ها زیاده نمیتونم به همه جواب بدم...

من میخوام اینحا از صفر شرو کنم به آموزش این قانون...

از جایی ک خودم شرو کردم...

و کارهایی کردم همه رو برای شما توضیح بدم..

فقط باید پله پله همراه من باشین...عجله نکنید خیلی زود تمام سوال های ذهنتون رو جواب میدم...

فقط کارهایی ک میگم مو به مو انجام بدین...

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستایی ک شاغل هستن و نمیتونن صب بیان ساعت ۴ عصر هم میشه بیان کنم تا بتونم اون تایم میام سر میزنم&nb ...

سارا جون مرسی بابت تاپیک فوق العادت منم از این قانون استفاده میکنم فقط ی چیز اینکه میشه تاپیک هر روز قفل بشه امکانش هست چون بعضیامون دیر میایم   زیاد صفحه جلو نره برسیم هر روز ب مطالب بازم مرسی عزیزم 

دوستان من با اجازه میرم...

تمرین رو هی ریپلای کنید هرکس اومد ببینه...

من تو انجام تمرین ها سخت گیر هستم ها پس از همین پله اول خوب پیش برید تا بتونیم تا آخر کنار همم باشیم...

پس فردا صب ساعت ۹ اینجا منتظرتونم ❤️✋

عزیزم تمرین منم برای اصلاح باورهامون هستش دیگه... باید هرکسی متوجه باورهای اشتباه ذهنش بشه و بعد با ...

دقيقا منظورم همينه از تمرينات اين سبكي شروع كنيم تا برسيم به قضيه جذب

دوستان عزيزهم عجله نكنن تا پله پله بريم جلو

اصلا يكي از دلايلي كه همه با اشتياق شروع ميكنن ولي بعد مدتي اين قضيه جذب رو رها ميكنن همينكه ميخان زود از اول برن پله اخر ولي هر كاري اول پيش زمينه ميخاد شما خونه ميخاي بسازي اول بايد پي ساختمون رو بكنيد نه اينكه هنوز پي ساختمون رو نكنده بريز سراغ طبقه سوم !

پس با هم تمرينات استارتر رو انجام بديم تا به نتبجه مطلوب  برسيم 

استارتر جان ممنون از تاپيك خوبت

من زمان حضورم با شماها متفاوت خاهد بود اما همراهتون هستم و تمرينات رو انجام ميدم 

سارا جون مرسی بابت تاپیک فوق العادت منم از این قانون استفاده میکنم فقط ی چیز اینکه میشه تاپیک ...

اره عزیزم موافقم فقط امروز چون بچه ها خیلی سوال توی ذهنشون هس کسایی ک واردن به این قانون یکم روشنشون کنن..

از فردا قفل میکنم ایشالا❣️

والای عزیزم مرسی ته دلم روشن شد میشه سوالم جواب بدین؟خواسته ی من ازدواج خواهرمه میخوان که تا عید با ...

سلام عزيزم راستش يك نفر نميتونه براي كس ديگه اي چيزي جذب كنه ،شما بايد خودت بهش اين قانون رو ياد بدي تا بتونه روابط عالي جذب كنه اول ش اينكه هدف ش رو مشخص كنه (اگه اوايل يادگيري اين قانون بهتره كه هدفش رو بنويسه) مثلا بنويسه من همسري ميخوام كه ....اين ويژگي هارو داشته باشه و بعد بدونه كه خدا حواسش به اين خواسته خواهرت هسته و اجابت ميكنه،خواهرت بايد طوري رفتار كنه كه انگار به خواستش رسيده و نقش بازي كنه و ارتعاش مثبت بفرسته،هركاري كه احساسش رو نسبت به اين خواسته خيلي خوب ميكنه رو انجام بده و باور كنه كه ميريسه

دقيقا منظورم همينه از تمرينات اين سبكي شروع كنيم تا برسيم به قضيه جذب دوستان عزيزهم عجله نكنن ...

عالی بود👍👍👍👍

دوستای گلم گوش کنید ی نکته بگم... قانون جذب با ارتعاش کار میکنه...ارتعاش همون احساس هستش در واقع.. ...

پست تمرین بچه ها یادتون نره یخونیدش👆

فردا انجام بذین با لیستتون صب ساعت ۹ منتظرتونم❤️✋

دوستان بازم ميگم عجله نكنيد قدم به قدم جلو بريد

اول بايد افكار وباورهاتون رو درست كنيد تا درجه ايمانتون بره بالا

پس سوالاتون رو نگه داريد و تمرين سارا جون رو با تمركز و دقت انجام بدين

باور كنيد نتيجه خيلي بهتري ميگيريد تا اينكه خسته و گريخته اطلاغاتي بگيريد و بعد مدتي دلسرد بشيد چون هنوز باورهاي اشتباهتون رو همراهتون به يدك ميكشيد

منم هستم.ولی من همیشه احساس میکنم چیزی رو ک میگم برعکس میشه

عزيزم اين هم ميتونه به دليل باور نداشتن تو باشه چون تو باور نداري كه ميتوني(به همين دليل احساس نگراني و ترس ...)داري كه همه اين ها حساسات بد هستن،تنها راهي كه نشون ميده تو به خواستت ميرسي يا نه احساسته،اگه احساست خوب باشه يعني به خواستت ميرسي يعني راه و داري درست ميري ولي اگه احساست بد باشه يعني ي سري باور هاي ذهني اشتباه داري كه با خواستت هماهنگي نداره،واين باورها ن تنها تورو به خواستت نزديك نميكنه بلكه دورهم ميشي

پس اگه هدفي داري احساست رو بهش خوب كن و بگو خدايا ميدونم اين جهان پر از فراوانيه ر از خير و بركته،در اين صورت با خواستت هم ارتعاش ميشي و بهش ميرسي 

خانما اولا اصلا عجله نکنید میدونم هزارتا سوال تو ذهنتون هست ولی وقتی قدم ب قدم پیش بریم با ساراجون ب همه خواسته و ب تمام سوالات تو ذهنتون میرسین ی مسیر ده ساعته با ماشین و نمیتونیم تو یک ساعت با ماشین بریم یعنی ی پروسه رو با ید همه با هم طی کنین از کلمات منفی اصلا استفاده نکنید مثل محاله نمیشه نمیتونم .......ب هر چیزی ک شاید ارزوتون باشه با جذب میشه بهش رسید از ی جایی ک اصلا بهش فک نمیکنید مثلا بهتون پول یا هدیه یا قرعه ......میوفته میتونیم مثلا خونه دلخواه بخریم همیشه طوری تصور کنید ک انکار دا ر ینش