2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147893 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری جذب می کنید من دوست دارم سال بعد خونه مون رو عوض کنیم  چیکار کنم که یه خونه بزرگ و شیک ...

البته استارتر گفتن قدم به قدم جلو ميريم

ولي شما از همين لحظه شروع كن تو اون خونه زندگي كردن يعني از الان بايد باور كني تو اون خونه هستي

كاري كه من الان دارم ميكنم تو تصورم خونه اَي ميخام كه اتاق خاباش طبقه دوم باشن باورت نميشه وقتي ميرم سمت اتاق خاب طوري راه ميرم انگار دارم ازپله ها بالا ميرم

اشپزخونه پر نور ميخام با اينكه اشپزخونم پنحره نداره اما صبحا كه از خاب پا ميشم اول پرده اشپزخونه رو كنار ميزنم ( تو تصورم ولي كاملا حركت رو انجام ميدم)

جوري كه انگار همين الان تو اون خونه زندگي ميكنم 

دوستای گلم گوش کنید ی نکته بگم...

قانون جذب با ارتعاش کار میکنه...ارتعاش همون احساس هستش در واقع..

حالا ما برای اینکه ارتعاش مون رو بالا ببریم باید تلاش کنیم تا اتفاق های خوب رو جذب کنیم دیگه😋

پس اولین قدم برای بالا بردن ارتعاشمون تغییر باورهامون هستش...

هرکدونتون توی دلتون ی آرزویی دارید دیگه درسته..

امشب باید بشینید تماااام باورهای منفی تونو بنویسید...

مثلا زندگی همینه دیگه..باید سوخت و ساخت..

اومدیم به این دنیا ک زجر بکشیم.. پول چرک کف دسته...

تا آدم بدی نباشی پولدار نمیشی...

و هر باوری ک توی ذهنتون داشتین و از بچگی تا به الان دور و برتون پدر و مادرتون همش تکرار میکردن شده باور اصلی شما...

پس یک لیست تهیه میکنید ازون باورهای اشتباه تون...

بعد رو به روش باور صحیح همون باور غلط رو بنویسید...

بزاری الان عکسش رو براتون میزارم 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
دوستای گلم فقط بايد ی جوری هماهنگ باشیم ک هرروز ی تایم مشخص اینجا باشیم تا کنار هم پیش بریم💪 صبح ه ...

منم هستم.ولی من همیشه احساس میکنم چیزی رو ک میگم برعکس میشه

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊
سلام عزیزم منم دوس دارم باشم ولی هر کاری می کنم ته دلم یه چیزی میگه نمی تونی و اس خواستم هم خیلی چله ...

عزيزم نشون میده کلی باور اشتباه داری توی ذهنت..

همون هارو روی کاغذ بیار همشو...تمرینی ک دادم رو بخون 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
ببخشید قیقا ی بنویسم

به نام خداي فراواني ها

خدايا تو را سپاس ميگويم و از تو بخاطر نعمت هاي بيشماري كه بمن ارزاني داشته اي تشكر ميكنم

خدايا ممنون كه من در تابستان 1398 در خانه اي ك متعلق بمن است و 3 اتاق خواب دارد ساكن هستم. خدايا از اينكه از خزانه ي غيب تو فرلواني به سمت من نازل ميشود تورا سپاسگزارم

ببين شكرگزاري معجزه ميكنه برات./

بذار برات مثال بزنم اگه تو برا يكي از دوستات يه هديه بخري و اون فقط هديه رو از دست تو بگيره تو باز هم تمايل داري ك براش هديه بخري؟؟؟

مسلما نه!!!!!!!!

اما اگر براي يه نفر هديه بخري و اون ازت تشكر كنه و براي اون هديه ذوق كنه تو باز هم براش هديه ميخري درسته؟؟؟؟؟

سپاسگزار خداوند باش حتي براي كوچكترين داشته هات

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت
سلام عزیزم منم دوس دارم باشم ولی هر کاری می کنم ته دلم یه چیزی میگه نمی تونی و اس خواستم هم خیلی چله ...

چون باور داري نميشه

بايد با خاستت زندگي كني طوريكه انگار همين الان اون خاسته رو داري

شما هزاران چله و دعا هم برداري تا باورت رو تغيير ندي نميشه