2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
رایگانه عزیزم ده دوازده نفریم از همین نی نی سایت جمع شدیم دور هم

ببخشید چی هست جریان چیه 

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ننم عضو کنید تو تل:؟

عزیزم من تلگرامم قطه خودمم ی مدت فعال نیستم گلم از استارتر بخواه جیگر

سلام من تاپیک رو تازه سرچ کردم پیدا کردم دنبال شغل مناسب هستم میشه من رو راهنمایی کنید

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
سلام من تاپیک رو تازه سرچ کردم پیدا کردم دنبال شغل مناسب هستم میشه من رو راهنمایی کنید

سلام دوست عزیزم.پستهای استارترروبادقت ازاول بخونیدوباقانون جذب آشنابشید.به هرچی بخواهیدمیرسید

🩷🩷

عزيزم نگه دار همه ي آرزوهاتو اينجوري بنويس و نگه دار و بعدش ديگه به اين موضوع فكر نكن ك از كجا پول ...

شما فرض كن يه امتحان خيلى مهم دارى ميخواى جزو نفرات برتر بشى، ميشه فقط بخواى و بعد رها كنى؟ ميشه درس نخونى و تمام سوالاتو درست جواب بدى؟ بگو ميشه يا نميشه؟؟! بنظر من ك نميشه رها كرد و توقع اول شدن داشت