2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست

سلام اسی میخوام دوستموتگ کنم توتاپیکت نمیشه شمازحمتشوبکش تازه عضوشده تگ نمیشه

اسم کاربریش:خورشیدخانم۱۳۷۴

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اینجا هس ج من بده من 5*55انجام دادم امروزروز اخربود  خواسته ام چیز سختی نبود چیکار کنم حالا که بتونم دریافت کنم؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کسی اینجا هس ج من بده من 5*55انجام دادم امروزروز اخربود  خواسته ام چیز سختی نبود چیکار کنم حالا ...

الهی بچت زود خوب شه پسر منم همینطوره اگه میشه واسش دعا کنید

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد    

سلام دوستای گلم خوبین 😍😍.شرمنده این چند وقت نبودم بچه هایی ک میخاین توی گروه اد شین خصوصی آیدی تلگرام بزارین ادتون کنم،،  مث اینکه لینک مشکل داره

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلام دوستای گلم خوبین 😍😍.شرمنده این چند وقت نبودم بچه هایی ک میخاین توی گروه اد شین خصوصی آیدی تلگ ...

میشه منم اد کنید 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
گروه داریم یکیشم ازهمین نامی که ولی متاسفانه مخصوص خانم است شرمنده.ولی شما تمرینات همین تاپیکوبخونید ...

وویس از کجا دان کنم عزیزم 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
الهی بچت زود خوب شه پسر منم همینطوره اگه میشه واسش دعا کنید

چرا اینجا کسی جواب نمیده؟

سلام دوستای گلم خوبین 😍😍.شرمنده این چند وقت نبودم بچه هایی ک میخاین توی گروه اد شین خصوصی آیدی تلگ ...

من تایپیک شمارو تا صفحه 31 خوندم و دارم ادامه میدم از دیروز شروع کردم خیلیییییییییی برام جالبه.ممنون ازتون هرچند شما جواب من و نمیدین