2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147893 بازدید | 5189 پست

💧💧💧💧

آفرینش انسان برای رسیدن به درک خوشبختی و سعادتیست که خداوند در روند هستی قرار داده است، تمام آرزوهایی که در درونتان شکل میگیرد سیر تکاملی شما برای رسیدن به این خوشبختی است و شما باید مهارت چگونگی رسیدن به خواسته هایتان را در این جهان سرشار از زیبایی کسب نمایید، در ابتدا لازم است آنچه را به عنوان آرزو در دلتان جای داده اید را با عشق و امید از جهان درخواست کنید و این همان احساس خواستن آرزوی شماست، این همان احساس لطیفیست که در درونتان جرقه میزند که من این خواسته را میخواهم.

آنگاه که پیام شما به کل کیهان ارسال شد تمام جهان به تکاپو می افتد تا آرزوی شما به زیباترین شکل آماده دریافت شود، این مرحله کار شما نیست این قدم را جهان هستی برای شما بر میدارد، مراحل اول و دوم خلق آرزو در کوتاهترین زمان ممکن به پایان میرسند اما یک مرحله نهایی می ماند و آن دریافت سفارش آماده شده شما از جهان هستی است، آرزوی شما در دستان جهان هستیست، اگر پذیرش دریافتش را داشته باشید، اگر سفارشتان را تایید کنید جهان آنرا به شما تقدیم میکند، هیچ کسی لایق دریافت سفارش شما نیست، آن آرزو شایسته و حق الهی کسی است که برای درخواستش زمان گذاشته است، همه آرزوها مقدس هستند و عشق به رسیدن آرزو چیزی نیست که جهان آنرا با کسی دیگر تعویض کند.

▪️خودتان را لایق بدانید.

▪️ایمان داشته باشید که به آرزوی خود میرسید.

▪️به خداوند اعتماد بینهایت کنید.

▪️در لحظه حال قبل از رسیدن به آرزویتان شاد و خوشبخت باشید.

▪️به آرزویتان عشق بورزید و سپس تحقق آنرا به خداوند بسپارید.

▪️عجول نباشید و آرام و رها زندگی کنید.

و نکته بسیار مهم دیگر اینکه برای کائنات راه تعیین نکنید، جهان هستی میلیاردها راه برای رسیدن شما به خواسته تان میداند که به ذهن هیچ احدی خطور نخواهد کرد، راه تعیین نکنید که این رابطه باید از طریق خواستگاری، یا آن پول باید از طریق فلان مشتری یا آن شغل باید از طریق فلان شخص برآورده شود، زیرا اینگونه خود را از هزاران راهی که قرار است به شما معرفی شود محروم میکنید، صبور باشید، ایمان داشته باشید به همان خدایی که جهانی به این شگفتی را به زیباترین شکل مدیریت میکند، پس در مدیریت خداوند تردید نکنید.

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام خانمای پر انرژی مثبت

منم از امروز همراهتون هستم ،خیلی دوست دارم برم سرکار و میخوام جذبش کنم،قانون جذب هم قبلا کمکم کرده تو چندین مورد برای همین خیلی دلم روشنه ک میر م سرکار

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای خوبم صبح زیباتون به خیر و شادی 💗 خدایا شکرت به خاطر حال خوبمون.خدایا شکرت به خاطر روزایی که روزبروز بهتروبهتر دارن میگذرن😍😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام خانمای پر انرژی مثبت منم از امروز همراهتون هستم ،خیلی دوست دارم برم سرکار و میخوام جذبش کنم،قا ...

سلام عزیزم 😍خوش اومدی ❤️

از ص ۴ بخون و تمرین هارو انجام بده ک زودی برسی بهمون ❤️ 

سلام دوستای خوبم صبح زیباتون به خیر و شادی 💗 خدایا شکرت به خاطر حال خوبمون.خدایا شکرت به خاطر روزای ...

سلااام عزیزمممم 😍 

سارا جان یه سوال میشه تو نامه ی توکلمون دیگه از نگرانی هامون ننویسیم و فقط بگیم خدایا شکرت که به فلان خواستمون رسیدیم و درباره ی خواستمون شکر کنیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

سلام خوشگلا حالتون خوبه دوستای گلم صبحتون بخیر و شادی باشه قربونتون برم الهی امروز همش بخندین و کلی شاد باشید

سارا جونم من خوب دارم پیش میرم ولی نمیدونم چرا دیشب جذبم نگرف خیلی خسته بودم همش میگفتم خدایا شکرت ک شوهرم بهم کمک میکنه و الان میاد ظرفارو میشوره یا میگ عزیزم خسته شدی کمک میخای هی اینارو میگفتم میخندیدم یعنی واقعا حسش کردم خوشحال شدم اخر سر دیدم جواب نداد گفتم ظرفارو میشوری گف نه منم گفتم باشه میگم چرا جواب نداد جمله تاکیدی داری ک بگیم مردارو ب کار بندازیم؟  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام خانمای پر انرژی مثبت منم از امروز همراهتون هستم ،خیلی دوست دارم برم سرکار و میخوام جذبش کنم،قا ...

سلام عزیییززززم خیلی خوبه خدا خیلی دوست داشت ک اومدی اینجا روزای خوبی در انتظارته  

سارا جان یه سوال میشه تو نامه ی توکلمون دیگه از نگرانی هامون ننویسیم و فقط بگیم خدایا شکرت که به فلا ...

مگه از نگرانی مینویسی؟؟؟  خواستت رو می‌نویسی،  بعد حست وقتي  بهش برسی! بعدشم شکرگزاری برای محقق شدن خواستت

سلام خوشگلا حالتون خوبه دوستای گلم صبحتون بخیر و شادی باشه قربونتون برم الهی امروز همش بخندین و کلی ...

ای جاان دیگه مردا رو بیچارشون نکنین که با قانون جذب

طفلیا گناه دارن😂😂😂😂ولی خودمونیما اگه بشه چی میشه 😍😍😍مثلا با قانون جذب برن سرویسای بهداشتیمونو رو بشورن 😂😂😍😍

سلام عزیییززززم خیلی خوبه خدا خیلی دوست داشت ک اومدی اینجا روزای خوبی در انتظارته    

مرسی از این همه انرژی ک بهم وارد کردی خانم گل

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
سلام خوشگلا حالتون خوبه دوستای گلم صبحتون بخیر و شادی باشه قربونتون برم الهی امروز همش بخندین و کلی ...

سو استفاده؟؟ 😂😂

آخه حتمن ی اشتباهی داشتی دیگه عزیزم..

حتمن ته دلت مطمعن نبودی همسرت میاد کمکت 

مگه از نگرانی مینویسی؟؟؟  خواستت رو می‌نویسی،  بعد حست وقتي  بهش برسی! بعدشم شکر ...

عههههه ای وای من اول نگرانی در مورد خواستمو می نویسم🙊🙊🙊🙊

عههههه ای وای من اول نگرانی در مورد خواستمو می نویسم🙊🙊🙊🙊

اشکال نداره از امروز درستش رو بنویس عزیزم 😍😅

راستی سارا جون من دیروز ویس های امیرشریفی گوش دادم میگف ک هرکسی از اطرافیانمون ک خطایی کنه خودمون اینجوری جذبشون کردیم یعنی مقصرخودمونیم ک اینجوری جذبش کردیم و باید مسئولیت بپذیریم و اینا کامل متوجه شدم چی میگ این مساله باعث شد یکم فک کنم در رابطه با خودم من یاد دوستم افتادم ک الان باهاش ارتباطی ندارم من این دوستمو خیلی دوس داشتم مث خواهر بود واسم الانم دوسش دارم و ارزوی بهترینارو دارم براش ولی در کل ادم سردی بودی من بیشتر ب یادش بودم واسش کادو میخریدم دعا میکردم واسش خبر خواستگاریمو گفتم یه تبریک نگف یا یه چیزای پیش اومد دیدم اون حسی ک من بش دارم نداره واس هیمن نه حرفی زدم نه چیزی یهو نه زنگ زدم نه اس ک دیگ فراموشش کنم جالبه ک اونم پیگیر نشد  خیلی باحاله یعنی من بودم نگرانش میشدم

ب نظرت من تقصیر داشتم یعنی خودم جذبش کردم ؟