2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147887 بازدید | 5189 پست
سلام لطفا منو هم ببرید اگ گروه جذب دارین  ali_13677

گروه داریم یکیشم ازهمین نامی که ولی متاسفانه مخصوص خانم است شرمنده.ولی شما تمرینات همین تاپیکوبخونیدخیلی جامع وعالیه وبعدوویسهای رایگان اساتیدجذب رو گوش کنید.مثلا کانال پرورش افکار مثبت ازامیرشریفی یاکانال قانون آفرینش ازعباسمنش

🩷🩷

فدریکا

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدریکا@

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   

@فدریکا

گروه داریم یکیشم ازهمین نامی که ولی متاسفانه مخصوص خانم است شرمنده.ولی شما تمرینات همین تاپیکوبخونید ...

سلام میشه لطفا منم وارد گروه کنین

Mhromah@

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.
سلااام عزیزمممم خوش اومدی 😍 همین ک خواستی ینی مطمعن باش به همه ی خواسته هات میرسی،،  باشه عزی ...

سلام عزیرم منم میخوام بیام تو گروه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام من خیلی دوست دارم افراد به من جذب شن خصوصا در ازدواج چی کار کنم؟

سلام عزیزم خوبی ،باید خودت رو دوست داشته باشی ،وفتی خودت رو دوست داشته باشی از وجود خودت لذت ببری افراد دیگه هم جذبت میشن

سلام استارتر برای جذب ثروت راهنمایی میکنی 😘 ؟

واتساپ داری ؟ ی گروه هست کوچینگ پولسازی تازه شروع شده  لینک میدم عضو شده فک کنم تل هم داشته باشه

⛔⛔ دوستان سلام

✅ افراد جدیدی که وارد گروه میشن ویسها را ندارند
البته برایشان میگذاریم

✅ بخاطر محدودیت واتس اپ
ارسال یک جلسه در یک ساعت ممکن نیست
و مجبور شدیم پارت بندی کنیم
و این موضوع باعث درهم شدگی ویسها در ارسالهای بعدی میشه

✅ دوستان کسانیکه مایل هستند
همین اموزشها با کیفیت بهتر در کانال تلگرام نیز  داده میشه

✅ا گر میتونید ما را از کانال تلگرام دنبال کنید 🙏🏽🙏🏽
کانال تلگرام
@kochingpoolsazi