2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست
من تایپیک شمارو تا صفحه 31 خوندم و دارم ادامه میدم از دیروز شروع کردم خیلیییییییییی برام جالبه.ممنون ...

تاپیکهای دیگه هست که هنوز فعالن و دوستان همچنان پیام میدم یه سرچ کن میاره، بالا

یه تاپیک هست از سال ۹۲ هنوز هم عده ای پیامای انگیزشی جالبی میفرستن خودم هر از گاهی اونجا یه سر میزنم .نمیتونم آدرس بدم ممکنه بقیه ناراحت بشن😊😊

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکهای دیگه هست که هنوز فعالن و دوستان همچنان پیام میدم یه سرچ کن میاره، بالا یه تاپیک هست از سال ...

میشه درخواست دوستی بدم بهم بگید ممنون 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
آی دی تلگرامتو بفرستی حتما اد میکنن

ممنونم شما جواب دادین. آخه این استارتر خیلییییی باقدرت هست دارم مطالب و میخونم خیلی جذب شدم. ممنونم از لطفت 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
سلام دوستای گلم خوبین 😍😍.شرمنده این چند وقت نبودم بچه هایی ک میخاین توی گروه اد شین خصوصی آیدی تلگ ...

خصوصی آیدیمو فرستادم ولی ارسال نمیشه خطا میزنه . فکر کنم باید درخواست دوستیمو قبول کنید 

گروه داریم یکیشم ازهمین نامی که ولی متاسفانه مخصوص خانم است شرمنده.ولی شما تمرینات همین تاپیکوبخونید ...

لطفا من و ببرید تو گروه. mariromi5585@