2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147894 بازدید | 5189 پست
چند وقت بود همسرم میرفت سر کار بدون پول برمیگشت،از روزی ک اومدم توی این تاپیک و با قانون جذب بیشتر آ ...

عززززیزم خداروشکررر 😍😍😍😍😍

تازه این اولش منتظر روزی واقعاااا از آسمون برات طلا بباره باش ❤️❤️❤️خیلییی نزدیک خیلیییی😋😋

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
من خیلییییی به چله جذب خوش بینم شک ندارم خیلییامون تو چله به خواسته هامون میرسیم

منم ایمان دارم،باور دارم و مطمعنم که توی این چله به تمام خواسته هامون میرسیم حتما 💪💪

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تمیزکاری هام نوشته های گذشته مو پیدا کردم...آخه قبلا هم کتاب راجع به جذب میخوندم و جملات خوبش رو واسه خودم می نوشتم...پیداشون کردم و با لبخند اونارو هم می خوانم...

عززززیزم خداروشکررر 😍😍😍😍😍 تازه این اولش منتظر روزی واقعاااا از آسمون برات طلا بباره باش ❤️❤️❤️ ...

میدونم ک به همین زودیا از آسمونم برام طلا میباره عشقم ،فداااااااتم کـــ ❤❤❤❤

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹

منم خونه که مرتب کردم کشوهای که خالی شد

پنج شنبه رفتیم بیرون شلوار جین خریدم و چندتا ست لباس زیر و صندل واسه پسرم و ....

خدایا شکرت بخاطر همه نعمت هات

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
هیچ استرسی نداشته باش اوناهم که طبق انتظارت پیش نرفته اهمیتی توی آینده خوبت نداره مطمین باش

وای اره واقعا ها  من با هاتون تو تاپیک هستم احساس بهتری دارم اینجوری مرسی واقعا از تو عزیزم و همگی 

امروز میخوام دوتا کار و جذب کنم امتحان فردام و یه کار اداری که دوماهه درگیرشم 

ان شالله که فردا خبر خوبشو میدم

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨

عزیزم با هات خوبه فقط اون قسمتی ک نوشتی پول قلمبه میرسه رو تصحیح کن بنویس ی پول قلمبه از راه درست الهی و از جایی ک انتظارش رو نداریم میرسه بهمون 

احساس میکنم کم کم داره روحیه ام برمیگرده 😁😁😁😘😘😘😘😘😘😘😘

فدای تو😍😍😍😍به هیچ چیز شک نداشته باش دنیا مال ماست

سلام  من خیلی ناراحتم امتحانمو با اینکه خوب خوندم همه رو کم گرفتم فردا امتحان  اخریمه حس ...

تلاش کن عززززیزم همه ما خیلی جاها اترژیمون میفته ولی سعی می‌کنیم ببریم بالا..

چون میدونیم مسعول تمام اتفاق های  زندگیمون خودمون هستیم و آینده مون رو احساسمون می‌سازه...

پس اگه احساست خوب باشه دیگه ار هیچییی نترس چون بهترین اتفاق ها برات میفته 

من همیشه اینجور وقتا می گفتم هرچی هم بشه نمره هام همینقد که راحت میشم از فردا واسم بسه. تو هم همینجو ...

اینم عالیه  میگم من سر درس خوندن یخورده حواسم میره تو اینده و ترس ازش  بخاطر همین مطالب خوب نمیره تو مخم با اینکه پارسال اینطوری نبودم واسه امروز چکاری کنم  بی اهمیت باشم و بشینم بخونم و دیگه چی

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨