2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147894 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااااااام سلاااااااااااام دوستای عزیززززم شبتون بخیر من یکم سرم شلوغه خیلی کار دارم کم میام ولی ه ...

عزیزمممممم خداروشکررررررر

راستی سلاااااام

مبارکه خیلی خیلی خوشحال شدمممم

آخ گفتییییاااا منم دلم لک زده واسه امام رضاع چقدر خوب میشد هممون میتونستیم همدیگه رو حضوری ببینیم😔 ...

منم دلم همیشه حرم امام رضارو میخاد من از امام رضا و خواهرش خیلی حاجت گرفتم اره واقعا کاش میشد همو میدیدم فک کن ما ندیده اینقد بهم انرژی میدیم فک کنم همو ببینیم مثل بمب میترکونیم  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
@sara_f.....     کجایی دختر خبری ازت نیست؟

دقیقا منم دیروز همش ب فکرش بود یادم گفته بود نزدیک عید سرمون خیلی شلوغه  @sara_f.....  جون کجایی عزیزدلم جات خالیه هرجاهستی شاد و موفق باشی عزیزم با جذبای عالی بیا دوستم

سلام الهه عزيزم منم هستم -- تو گروه خونوادگي و دوستان و محل كارم و دانشجوهام هم گفتم 

سلام عزیزم  خوبی شمام مشهدی هستین  چقد خوب پس امشب برامون تعریف کن میری پیشه الهه جون جای ماروهم خالی کن دوستم  

سلام عزیزم  خوبی شمام مشهدی هستین  چقد خوب پس امشب برامون تعریف کن میری پیشه الهه جون جای ...

سلام دوست مهربون و پر انرژيم چشم حتما اگر امشب نتونم حتما يك شب و ميرم و ميام تعريف جاي همتون خالي

سلام دوست مهربون و پر انرژيم چشم حتما اگر امشب نتونم حتما يك شب و ميرم و ميام تعريف جاي همتون خالي

قربونت برم عزیزم باشه عزیزم خوش بگذره بهت  ممنون عزیزم  

بچه ها کیا قرار بود ازین تاپیک بیان نمایشگاه؟؟؟؟  میخاستم بگم اگه اومدین دیدین همسر پیشم لطفا ...

عزیزم من دوست دارم بیام ولی این دو سه روزه سرم شلوغه. بعدش تمام تلاشمو می کنم که بیام