2777
2789
عنوان

چقدر مردا بی درکن مخصوصا نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 43 پست
ماهم مشکلمون همینه اون تازه درخواست نمیکنه اما من میفهمم تازه بعضی موقع ها میگه کمر درد میشی ولی خوب ...

حالا صدبار بعدشم گفتش ببخشید غلط کردم،منم پشت‌کردم بهش حرف نزدم باهاش  آنقدر اعصابم خورده میدونم ناراحته ولی حوصله خودمم ندارم 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

وا چه طرز حرف زدنه؟ هرکی با حلال خودش رابطه دارهرعتیقس هرکی تو دوست دختر پسری رابطه داره لابد روشن ف ...

هر نر بی‌خاصیتی که نمی‌دونه تو دوره پریودی باید زنو درک بکنی نه اینکه تحریکش بکنی به فکر لذت‌های خودت باشی از یه خوک کثیفم کثیف‌تره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکلت تحریک شدنه اصلا اینجور مواقع به یه چیز دیگه فکر کن‌ به بدبختیات فکر کن تضمینی جوابه⚘️😂حال ...

نمیتونم..

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

شما ارزش خودتونو نمیدونید به من مربوط نیست!!وقتی گفته نمیتونم و مجبورش کردهمصداق بارز تعرض و تجاوز ج ...

دقیقا 

به جای اینکه شوهرتون وضعیت به فکر حال بد خانومش باشه یه چیزی بخره دلشو شاد بکنه فقط عین این کفتارای بی‌خاصیت کمین کرده که به زنه نزدیک بشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
حالا صدبار بعدشم گفتش ببخشید غلط کردم،منم پشت‌کردم بهش حرف نزدم باهاش آنقدر اعصابم خورده میدونم نار ...

اخی عزیزم

منم دیشب پری بودم

دیدم با کلی خوراکی امد دیگه قرصم داد دراز کشیدم بعدم دیگه ادامه ماجرا

راستی شما چند سال عقد هستین مال من که نزدیکه سه ساله ولی من بهش اجازه ندادم اونم قبول کرد ولی الان عذاب وجدان دارم 

بابت چی ازش معذرت خواهی کردی:/؟

نه اون گفتش اشتباه تایپ کردم

شما ارزش خودتونو نمیدونید به من مربوط نیست!!وقتی گفته نمیتونم و مجبورش کردهمصداق بارز تعرض و تجاوز ج ...

هر رابطه ای گذشت و فداکاریم میخواد عشق اصلا همراه این قضیه اس ضمنا در قبال همسرت هم مسئولی !تو اسمشو بذار تجاوز درحالیکه دست اخر خودش رضایت داده هرچند الان پشیمونه! واقعا که ظرافت ندارید زن به همین نازکی ها و زود رصایت دادن هاشه که زنه وگرنه اگر قرار بود مثل ۴ تا سیبیل کلف با قدرت بگه نه بعدم وحشی بازی دراره که زن نبود

ما عقدیم

به من چیزی اضافه یا کم نمیشه

نیت و قصد من خیره از گفتن این حرفا

قبول نکن و بهش بفهمون باید درکت کنه

دو روز دیگه برید زیر یه سقف هزارتا خواسته دیگه ازت داره 

اصلا مسائل جنسی به کنار

شاید اون تایم حال غذا درست کردن و کار خونه نداشته باشی

باید بفهمه این یه هفته باید مراعاتتو کنه

تن نده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
هر رابطه ای گذشت و فداکاریم میخواد عشق اصلا همراه این قضیه اس ضمنا در قبال همسرت هم مسئولی !تو اسمشو ...

امثال شما باعث شدن مردا سوار کول زنا شن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اخی عزیزممنم دیشب پری بودمدیدم با کلی خوراکی امد دیگه قرصم داد دراز کشیدم بعدم دیگه ادامه ماجراراستی ...

حدود ۹ ماه،خیلی مهربونه همیشه باهام،خیلی دوسم داره میدونم ،ولی بعدش خیلی معذرت خواهی کرد  منم تو این دوره واقعا عصبی و بداخلاق میشم از دیشب جواب زنگاشو ندادم ..

هر رابطه ای گذشت و فداکاریم میخواد عشق اصلا همراه این قضیه اس ضمنا در قبال همسرت هم مسئولی !تو اسمشو ...

اتفاقا این افکاری که شما دارید دقیقاً افکار فیلم ندیم است افکار عهد بوق و زمان قاجاریه که فکر می‌کنند زنا باید عین برده جنسی در اختیار مردا باشند حتی وقتی پریودن و حالشون خوب نیستش باید عین یه عروسک جنسی در اختیار مردا باشن و بهشون خدمت رسانی کنند امثال شما فقط ضد زن هستید زن علیه زن البته بعید می‌دونم زن باشی چون پشت اکانت‌های نی‌نی سایت معلوم نیست چند تا نر بی‌خاصیت عین شوهرای استارتر نشستن که هیچ درکی از شعور ندارند و موقعی که زنشون پریود میشه عین یک کفتار می‌افتن دنبالش که فقط به فکر لذت‌های خودشون باشن

دقیقا به جای اینکه شوهرتون وضعیت به فکر حال بد خانومش باشه یه چیزی بخره دلشو شاد بکنه فقط عین این کف ...

یه هفته ست

حتی خود خدا گفته این یه هفته رو غلاف کنید

بعد یه سری مردا…

متاسفم واقعا