2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست
خانوما @دیماهیم     @_frozen_     @مادر_نمونه5   @هییی     ...

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی.خوبیم.شما خوبید؟فعلا دستمون بند خونه تکونی شده.دوست دارم عشقممم

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
سلام السا جون خوبی گلم؟ اینجوری انرژیمون ک خیلی میشه میپکیمااا😂😂😂😂

سلام مریم جونم،خوبم عزیزم مرسی گلم😘😘انشالله شماهم خوب باشین.💙💙

خخخخ ن خدا نکنه😱😱خوبه ک سال جدید با انرژی زیاد تا آخر سالم میرسه،،،انشالله همیشه همتون با خنده و شادی و انـرژی مُـــثــبـــت باشین.آمین💙💙  

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررررسی مهربونمممم😍😍😍❤️❤️❤️❤️

😍😍😍😘😘😘😘

ان شاالله که به بهترین شکل نمایشگاهت برگزار میشه

کلی انرژی مثبت و خوشحالی نصیبت بشه

ان شالله سری بعد که نمایشگاه گذاشتی بتونیم بیاییم۰

😍😍😍😘😘😘😘

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
قربونت برم عزیزم باشه عزیزم خوش بگذره بهت   ممنون عزیزم    

عکس پروفایلت ناخواسته خنده رو لب آدم میاره

😁😁😊😊😍😍😍

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
قانون جهان هستی بر پایه احساس است، اگر به هر دلیلی احساس خوبی نداشته باشید و این احساس را ادامه دار ...

مثل همیشه مطالبت عالی هستش😍😍😘😘

سلاااااااام سلاااااااااااام دوستای عزیززززم شبتون بخیر من یکم سرم شلوغه خیلی کار دارم کم میام ولی ه ...

مبارک باشه.جذبت عالی بود

قلب  خودت و خانواده ات همیشه سرشار از شادی باشه

من متوجه نشدم چطوری اینهمه پولو خرج کنیم ؟از کجا بیاریم؟ منظورت اینه  تو تصوراتمون خرج کنیم؟

تو ذهنت تصور میکنی که اون پول واریز شده به حسابت ولی حست طوری باشه که انگار اون پول تو حسابت هستش 

بعد بشین چیزایی که با اون پول میخری رو بنویس 

روز اول یک میلیون

روز دوم دو میلیون

هر روز  یه میلیون اضافه کن

هر روز سعی کن تعدا وسایلی که میگیری زیاد باشه

مثلن الان یه میلیون داری یهو همشو یه چیز نخر .

سلااااام واااای سحرررر جون ممنون از دعای قشنگت مخصوصا آخرش😍😍

خواهش میکنم عزیزم

همیشه دوست دارم خدا منو لایق بدونه  دعاهام در حق دیگرون رو برآورده کنه

و همه دلی شاد داشته باشن

دوستای گلم نرسیدم کل صفحات رو بخونم اگر کسی جذب جالبی داشته صفحشو بگین بخونم .اما در مورد جذبهای خود ...

عـــــه دقیقاً همین اتفاق واسه ما افتاد.اون موقع ک با خواهرم واسه خونه دعا میکردیم،خواهرم میگف ی خونه باشه از مستاجری در بیام کوچیک باشه مال خودم باشه،ولی من میگفتم ن من کوچیک نمیخوام خدا جون دادی بزرگ بده،خخخخ چقدرم میخندیدیم خودمون.

خواهرم دوسال پیش خونه خرید۶۰متری،وخداجونم هم امسال به ما خونه داده ۱۰۵متری،البته سال بعد میریم توش.

همین دیگه من همیشه میگم آدم ک از خدا میخواد ی چیز خوب بخواد دیگه.

حتی من ی جا خوندم ک خدا گفته اگه بنده من از من چیز کوچیک بخواد من ناراحت میشم ولی اگه چیزی ک بخواد زیاد باشه خوشحال میشم چون ب قدرت من ایمان داره ک چیز بزرگو زیاد میخواد. به خاطر همین هر چی بخوام از خدا همیشه زیاد میخوام..خدایا شکرت.

سلاااااااام سلاااااااااااام دوستای عزیززززم شبتون بخیر من یکم سرم شلوغه خیلی کار دارم کم میام ولی ه ...

چقدر انرژی موج میزنه تو نوشته هات.واقعاً مبارکتون باشه گوشی،،به قولی نوش جونتون و گوارای وجود.  

سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ ❤️ ❤️  امروز تازه روز اول نمایشگاه هستش عزیزم ب امید خدا❤️❤️ ...

مبارک باشه.انشالله ک زیر چترِ برکتِ و روزی و خوبیِ خدا باشی تو این چند روز.

موفق و راضی از نتیجه باشی.آمین💙

خانوما @دیماهیم     @_frozen_     @مادر_نمونه5   @هییی     ...

سلام شیماجونم خوبی عزیزم؟مرسی ک ب یادم بودی و صدام زدی مهربون🌹چندروزه درگیر کارای عیدم ولی گهگاهی میام میخونمتون و ازتون انرژی میگیرم😄

برای همتون آرزوی جذبای عالی رو دارم😙😙😙

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ ❤️ ❤️  امروز تازه روز اول نمایشگاه هستش عزیزم ب امید خدا❤️❤️ ...

سلام الهه جونم دلم خیلی برات تنگ شده عزیزم ..تولایق بهترینایی و مطمئن باش کلی دعای خیر و انرژی مثبت پشت سرته؛؛؛مطمئنم نمایشگاهت به خوبی خوب پیش میره؛؛؛برات بهترینا رو آرزو میکنم و بهت خسته نباشید میگم❤❤❤

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

دوستای گلم همتونو خیلی دوست دارم شما بهترین دوستای منین...مطمئنم ب زودی زود این تاپیک میشه پر از جذب های فوق العاده از هممون🤗🤗🤗

راستی  بچها من تو بازی فراوانی بعضی چیزایی رو ک مینوشتم رو تونستم بخرم؛مثلا جالبیش اینه ک لباسای عیدمون رو همون رنگ ها و مدل هایی رو نوشته بودم از قبل الان خریدیم؛حتی برا کسای دیگه ک چیزی میخریدم درکمال تعجب چند روز بعدش میدیدم خودشون خریدن اون وسیله رو و من کلی ذوق میکردم براشون😍مثلا عموم اینا تلویزیونشون ازین قدیمیا بود همش میگفتم واسه عموم تلویزیون بخرم تا در کمال تعجب چند روز بعد رفتم خونشون دیدم خودشون تلویزیون خریدن یا آبجیم ی تبلت داش ولی چندساله میگه میخام گوشی بخرم منم تو بازیم براش گوشی خریدم تا چند روز بعدش دیدم زنگ زد گفت گوشی خریدم و اینا😄خلاصه بازی جالبی بود سرم خلوت شه دوباره باید از اول شروع کنمش😊

براتو بهترینا رو آرزو میکنم دوس جونیام🌻🌻🌻