2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147899 بازدید | 5189 پست
مرسی مریم جان😍😍😘😘 درسته ندیدمت ولی خیلی دوستت دارم ان شاالله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه که لای ...

خواهش میکنم عزیزم😘😘😘 دل ب دل راه داره

ممنون از این همه دعای قشنگ شما دوستان

مگه میشه خداجونممممم با این همه مهربونی  ک داره، این همه دعای خوب ک درحق همدیگه میکنیم حاجتهامون رو نده😀 حتمااااا میده

ممنون ک دعام میکنی ممنوووووننننن سحرجون😘😘😘

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
@ارمغان96     @mahi70     @مونرو     @0171  کجایید بچه ه ...

مرسی مریم جون که به فکرمی،منم نمیدونم چرا نمیشه آخه من کلا بلد نیستم چطور کسی رو صدا کنم😄😄😄دوستم راستی من خیلی دوست دارم شاید به خاطر اینکه هم اسمیم💗💗💗

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ارمغان96     @mahi70     @مونرو     @0171  کجایید بچه ه ...

سلام عزیزم خوبی   این روزا یکم کار دارم تمرین آخریمم هنوز انجام ندادم ولی میرسونم خودمو بهتون 

ممنون که به یادمونی عزیزم

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  

سلام سارا جون من هنوز تو مرحله اولم

من همیشه از بچگی هر وقت یادم میاد باور داشتم که یا هیچ وقت ازدواج نمیکنم یا اگه ازدواج کنم خوشبخت نمیشم و شوهرم منو دوست نداره و همش باهم دعوا داریم

من اندام خوبی ندارم خیلی لاغرم قیافه خوبی ندارم و بارها و بارها از زبون دیگران شنیدم اینجور نیست که خودم به خودم تلقین کنم که زشتم دوست دارم قیافه ام رو تا حدودی بهتر کنم ولی پول کافی ندارمو باورم اینکه تا وقتی قیافم خوب نشه شوهر خوبی گیرم نمیاد اگرم بیاد واقعا به درد بخور نیستن مشکل دارن . ایا من باید این باورمو تغییر بدم یا دعا کنم و باور داشته باشم کع پول گیرم بیاد  مثلا وامی جور بشه که بتونم عمل کنم بینی مو و بقیه جاهای صورتم که مشکل داره؟

خودش گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"

‏یعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش

‏از اَفعال آدم‌ها دلگیر نشو

‏کاری از آنها ‏برنمی‌آید

دستت را به من بده

‏تا من نخواهم

برگی از درخت نمی‌افتد .

سلام.صبح جمعه تون بخیر و خوشی.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

دکتر #هولن بارها تاکید میکند ::

از پانزده میلیون واحد اطلاعاتی که در هر لحظه در حال وقوع هستند ذهن خودآگاه تنها به پانزدهواحد از آنها دسترسی دارد. ما هیچ شانسی برای درک تمامی عواملی که در زندگیمان نقشی بازی میکنند نداریم. پس باید دست از  

آنها بر داریم و توکل نماییم.

@Hopono

#محدودیت_صفر

#جو_وایتلی

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
@beahsas     @پسرقشنگم۶۵      چطورید بچه ها حالتون خوبه؟؟؟؟

سلام عشقم ،خوبم شکرخداااااا

شماچطورررری گل مهربوووووون 😊😊😊😊

انشاالله همیـــــــشه حال دلت عالی باشه فرشته ی زمینی 😘😘😘😘😘😘😘😘

خـــــــدا خیلی زوووووود تمام خواسته هات رو برآورده میکنه مریم جونم 😊😊😉😉😉😍😍😍

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

💧💧💧💧💧

ما برای جذب هرخواسته ای ابتدا باید به خدای درونمان؛ خودمان و تمام کائنات عشق بورزیم.

اما عشق ورزیدن چگونه صورت میگیرد؟

در زمان حال باشید و از زندگی در لحظه ی حال لذت ببرید.

هرثانیه و به طور مداوم و در هرفرصتی از تک تک نعمات و موهبت هایی که خداوند عطا کرده است شکرگزاری و قدردانی به عمل آورید.

بی دلیل لبخند بزنید و تمام روز را شاد باشید.

از عبارتِ "دوستت دارم"زیاد استفاده کنید؛

به خودتان، خدا و تمام انسان ها و موجودات این جهان به گیاهان و حیوانات عشق بورزید (کافیست در دلتان این عبارت را به هر چیز یا هر فردی بگویید)

با افکار و حدس های خود دیگران را قضاوت نکنید و آن ها را همانگونه که هستند بپذیرید.

عاشق خودتان باشید و خوددوستی را تمرین کنید.

با سپردن کارها و بار سنگین مسائلِ زندگی به خداوند؛خود را از هر گونه نگرانی رها کنید.

دیگران را ببخشید و آن ها را به الوهیت درونتان بسپرید تا خود رها و آزاد در لحظه ی ابدیِ اکنون زندگی کنید.

در فکر و درونتان با کسی درگیر نشوید(بحث و جدل با فرد در ذهن هیچ فرقی با درباره اش با دیگر افراد حرف زدن ندارد)

زندگی را دوست بدارید و آن را با زندگیِ دیگران که از جریانات درونی آن ها بی خبرید مقایسه نکنید

ترس از شکست را رها کنید و تمام کارها را با عشق و علاقه انجام دهید.

بدون توقع و بدون انتظار از دریافتِ عشق؛تنها برای رضایت خدا به دیگران عشق بورزید.💓

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
حتمن عززززیزم بگو برای بالا بردن روحیه بچه ها خیلی خوبه 😍

منم میخوام گلم

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

سلام دوست جونیا تازه ب گروهتون پیوستم 

میشه بهم بگید کدوم صفحس توضیح نوشتن نامه هیچی اذش نمیدونم🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️
سلام سارا جون من هنوز تو مرحله اولم من همیشه از بچگی هر وقت یادم میاد باور داشتم که یا هیچ وقت ازدو ...

دختر دانش آموز صورتی زشت داشت. دندان‌هایی نامتناسب با گونه‌ هایش، موهای کم پشت و رنگ چهره‌ای تیره…  روز اولی که به مدرسه ما آمد، هیچ دختری حاضر نبود کنار او بنشیند. نقطه مقابل او دختر زیبارو و پولداری بود که مورد توجه همه قرار داشت… او در همان روز اول مقابل تازه وارد ایستاد و از او پرسید: میدونی زشت‌ ترین دختر این کلاسی؟!! یک دفعه کلاس از خنده ترکید …

بعضی‌ ها هم اغراق آمیزتر می‌ خندیدند. اما تازه وارد با نگاهی مملو از مهربانی و عشق در جوابش جمله‌ ای گفت که موجب شد در همان روز اول، احترام ویژه‌ ای در میان همه و از جمله من پیدا کند :

اما کاترینای عزیزم، بر عکس من تو بسیار زیبا و جذاب هستی…

او با همین یک جمله نشان داد که قابل اطمینان‌ ترین فردی است که می‌ توان به او اعتماد کرد  و لذا کار به جایی رسید که برای اردوی آخر هفته همه می‌ خواستند با او هم گروه باشند…

او برای هر کسی نام مناسبی انتخاب کرده بود:

به یکی می‌ گفت چشم عسلی و به یکی از دبیران، لقب خوش اخلاق‌ ترین معلم دنیا و به مستخدم مدرسه هم محبوب‌ ترین یاور دانش آموزان را داده بود.

ویژگی برجسته او در تعریف و تمجید‌ هایش از دیگران بود که واقعاً به حرف‌هایش ایمان داشت و دقیقاً به جنبه‌ های مثبت فرد اشاره می‌ کرد.

مثلاً به من می‌ گفت بزرگترین نویسنده دنیا و به خواهرم می‌ گفت بهترین آشپز دنیا! و حق هم داشت…

آشپزی خواهرم حرف نداشت و من از این تعجب کرده بودم که او توی هفته اول چگونه این را فهمیده بود؟!

سالها بعد وقتی او به عنوان شهردار شهر کوچک ما انتخاب شده بود به دیدنش رفتم و بدون توجه به صورت ظاهری‌ اش احساس کردم شدیداً به او علاقه مندم…!

۵ سال پیش وقتی برای خواستگاری‌ اش رفتم، دلیل علاقه‌ ام را جذابیت سحر آمیزش می‌ دانستم  و او با همان سادگی و وقار همیشگی‌ اش گفت: برای دیدن جذابیت یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود!

در حال حاضر من از او یک دختر سه ساله دارم. دخترم بسیار زیباست و همه از زیبایی صورتش در حیرتند. روزی مادرم از همسرم سؤال کرد که راز زیبایی دخترمان در چیست؟!

همسرم جواب داد: من زیبایی چهره دخترم را مدیون خانواده پدری او هستم…!

و مادرم روز بعد نیمی از دارایی خانواده را به ما بخشید…