2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

سلام دوستای گلم سلام زیباترین ها حالتون خوبه جیگرا؟دلم براتون خیلی  خیلی تنگ شده بود دیروز نشد بیام پیشتون فداتون بشم امروزم مشغوله تمیزی خونه ام😍خیلی دوستون دارم خیلی زیاد بهترین هاروبراتون از خدا میخام الهی هر روز شاد و پر انرژی باشین همش بخندین ممنون بابت پستهای قشنگتون عاشقتونم روزتون سرشار از عشق و نعمت الهی مریم جونم ممنون صدام کردی😘💗

راجع ب نامه به فرشتم اصن اطلاعاتی نداشتم خیلی قدیم شنیده بودم فک میکردم خرافات و باید تنها از خدا خواسته مونو یخایم اما الان طبق سند و ایه ای از قران فهمیدم ک میشه درخواستمون ب فرشته های خدا بگیم و اونهارو واسطه قرار بدیم فقط باید چند بار پست الهه جونی رو بخونم خوب درک کنم چ جوری بنویسم

میگم بچه ها ما خواستمون ب فرشته بگیم و اونو واسطه قراز بدیم خدا ازمون ناراحت نمیشه؟نمیگه چرا بندمون مستقیم چرا از من نمیخاد خواستشو؟ من از نامه نوشتن ب خود خدا ک نتیجه عالی گرفتم یعنی منظورم این ک با مطرج کردن خواستم با خود خدام میشه ب نتیجه رسید نامه ب فرشته بد نباشه نمیدونم باید بیشتر بخونم تا برام جابیفته

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام دوستای گلم سلام زیباترین ها حالتون خوبه جیگرا؟دلم براتون خیلی  خیلی تنگ شده بود دیروز نشد ...

خدا خودش فرشته هایی رو برای محافظت از انسان ها گذاشته،،  تو اینو میدونی ک همون فرشته بدون اذن خدا هیچ کاری نمیکنه؟؟  ینی همه چی آخرم دست خداس! 

تو برای بالا بردن ارتعاش خودتت متوسل میشه ب وسیله ای ک خدا تو قرآن هم گفته..

همه چی برمیگرده ب احساس خودتون...

هیچ چیز خارج از احساس ما جواب نمیده،،  شماهم باید رجوع کنید ب احساستون،،  اگر احساستون خوبه اوکی هستین بنویسید برا فرشته اگرم نه فکر می‌کنید شرک و این حرفاس به خود خدا بنویسید...هیچ فرقی نداره مهم احساس خودتونه

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیوه دعای موثر بر خود و دیگران 

برای دیگران به این شیوه دعا کنید :

تو را به طر ح الهی زندگیت می سپارم . 

خدای درونت به سرعت طرح الهی زندگیت را بر تو آشکار می کند . 

تو در کمال آرامش ، طرح الهی زندگیت را به انجام می رسانی ))

برای خودتان بارها و بارها بگویید :

خدای درونم هم اکنون طرح الهی زندگیم را به سرعت و در کمال آرامش آشکار و شکوفا و متجلی می کند .

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام به همه دوستان عزیز خودم انشالله که همیشه شاد باشید و سلامت💗💗💗

دوستان من امروز همه ی نامه توکلم رو به همراه همسرم بردم و انداختم تو رودخونه😍😍 و از خدا خواستم که این بزرگترین آرزوی زندگیمه و میسپارمش به دست توانائی خودش که انشالله هرجور صلاحمونه خیلی زود حلش کنی🙏🙏🙏 و همچنین یه نامه هم به فرشته ی مهربونمون نوشتم 😍😍😍😍و گفتم که این نامه رو برسون به دستهای توانای خدا که دستور اجراش رو بگیره و انشالله به نحو احسنت حلش کنه🙏🙏🙏

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
مرسی مریم جون که به فکرمی،منم نمیدونم چرا نمیشه آخه من کلا بلد نیستم چطور کسی رو صدا کنم😄😄😄دوستم ...

عه توام مریم هستی😄😄😄😄😄😄بیجهت نبوده ک دوستت داشتمااااا😘😘😘😘عجججب اسم قشنگیه هااا...

مریم قشنگترین اسمیه ک همیشه زیباست در هردوره ای از زمان😃

اعتمادمم ب سقفه😆خوششششبختمممممم

منم خیلییی دوستت دارم دل ب دل راه داره عزیزم

ان شاء الله ک خواهرت هرچه زودتر عروس بشه و بیای ب هممون بگی😄

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام عشقم ،خوبم شکرخداااااا شماچطورررری گل مهربوووووون 😊😊😊😊 انشاالله همیـــــــشه حال دلت عالی ...

سلااام فاطمه جان خوبی گلممممم؟

ممنون عزیزم ک اینقدر منو دعا میکنی

ان شاء الله زودتر واسه خودت مستجاب بشه😄

تو ک دعام میکنی مطمعنم برآورده میشه چون بارداری و دلت پاکه😍😍😍😍😍

سلام مریم جونم😘😘چقدر من از تو انرژی میگیرم دختر خوب😘😘خیلی دوسِت داریما خااانم... چشم از این ب ب ...

سلاااام گلللممم منم اینقدر خوشحال میشم ک شادیتون رو میبینم😄😄😄😄

همیشه شاد و خوشحال باشی اصلا ندونی غم چیه!!!!

بچه هااا برای چند نفر بخواین نامه بنویسین همزمان موردی نداره! ولی به یک فرشته چند تا نامه مختلف ننوی ...

سلااااام الهه جان خوبی عزیزمممم

استرس نداشته باشیااااا ب زیبایی نمایشگاهت برگزار میشه دعای ما پشت سرته😍😍😍😍از بس کمکمون کردی خدا کمکت میکنه. دست ما رو گرفتی آوردی اینجا خدا دستت رو میگیره.اینو مطمعننننن باش😍😍😍😍😄😄😄

ممنون ک جوابم رو دادی.مرسیییییی😘😘😘😘

دختر دانش آموز صورتی زشت داشت. دندان‌هایی نامتناسب با گونه‌ هایش، موهای کم پشت و رنگ چهره‌ای تیره… & ...

هزاران لایکککککککک👏👏👏👏👏👏

سلام به همه دوستان عزیز خودم انشالله که همیشه شاد باشید و سلامت💗💗💗 دوستان من امروز همه ی نامه تو ...

مطمعنمممممم لحظه ای ک نامه هاتو ریختی تو آب فرشته ها بردند بالا و گفتند ببین خدا جون مریم این همه نامه نوشته، جوابشو کی میدی؟؟؟!!!! خدام میگه همین الان مهر مثبت رو میزنم پاش و زد....🆗️

الان دیگه خودتو آماده دریافتش کن هرچی ک هست خواسته ات خودتو در جهتش آماده کن😍😍😍

پیشاپیش تبریک میگم😍😍😍

من ک با نامه ب فرشته خیلیییییییی حسم خوب شد گوش شیطون کر😁

احساس کردم فرشته، بالای سرمه ک داره همزمان با نوشتنم میخونه.

از اونجایی ک پرحرفم فقط واسه یه خواسته ۲صفحه برگه A4 نوشتم🤣🤣🤣🤣🤣 تازه بازم میخواستم بنویسم گفتم سرش درد میگیره😂😂😂😂

ولی با نامه ب خدا حس خوبی نداشتم اصلا احساس آرامش نمیکردم نمیدونم چرا🤔

امیدوارم همتون همیشه حستون عالی باشه و شاد باشید😘

سلااام فاطمه جان خوبی گلممممم؟  ممنون عزیزم ک اینقدر منو دعا میکنی ان شاء الله زودتر واسه خود ...

خوب خوبم الحمدلله دوست جونم

ای جون دلم عزیزترینم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
چه متن پرانرژیییییییییی کیییف کردمااااا😉😉😉 راستی اسمت چیه گلم؟

قربونتونننن

شماها بچه های این تاپیک عشقین

پر از انرژی و حال خوووب

میبوسمت گلم

دوست خوشگلم منو ببخش که نمیتونم خودمو معرفی کنم😘

به به خداروشکر با جذبای عالیت تبریک میگم👏👏👏👏👏👏👏👏👏ان شاء الله هرروز جذبات بزرگتر و بهتر بشن ...

عزیزمممییییی

الهی که خدا به شما و بقیه دوستای خوبمو هم به خواسته هاتون برسونه