2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147897 بازدید | 5189 پست
دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

عزیزممممم ای جاااانممممم 

هزاران بار تبریک گل منننننن

اشک تو چشمام جمع شد

چقد عالی

خیلی وقت بود منتظر بودی؟

الهی که همیشه سالم باشه زیر سایه شما و پدرش

عزیزممممم ای جاااانممممم  هزاران بار تبریک گل منننننن اشک تو چشمام جمع شد چقد عالی خیلی وقت ...

قربون تو دوست گل و عزیززززززززززم 

فدای محبتت خانم گل 

الهی هرچی از خدای یکتا و بزرگوار میخوای خیلی زووووود نصیبت کنه دوستـــــم💋💋

من یک دختر ۹ ساله دارم 

برای بچه دوم سه ماه اقدام کردم و به لطف و مرحمت خدای بینظیرم خیلی زود جواب گرفتم و البته بعد از خدا به لطف قانون جذب و الهه جونم 💋💋💋💋❤😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها واقعا از ی سریاتون ناراحتم🙁 من اینهمههههه وقت گزاشتم اینهمههههههه توضیح دادم براتون... حال ...

سلام عزیزم،کاملاً درست میگی.ولی هرچقدر هم به خدا ایمان داشته باشی بازم تحت فشار شرایط وقتی قرار میگیری شیطان کار خودشو میکنه ویه جورایی حسای بد میاد سراغ آدم،خدارو شکر ک خدا مهربونه وبازم هوای بندشو داره وبدی بندشو نمینه یا حداقل ازش میگذره،من خودم تو شرایط بدم استخاره کردم و چیزی اومد ک هنوزهم باورش برام سختِ،وقبل از اون از خواسته خودم کوتاه نمی اومدم و میگفتم ی خونه مستقل و ویلایی.

ولی وقتی برادرم اومد و گف که یه واحد آپارتمان پیشخرید کردن اول خواستم مخالفت کنم ولی وقتی یاد استخارم افتادم قبول کردم ک خدا صلاح منو اینطور میخواد و همونجا گفتم خدایا شکرت..

عزیزم ما معصوم نیستیم گاهی ممکنه بنده های عارف خداهم بشکنن،،

من از شما معذرت میخام واقعا شرایطم بد بود و فقط از شما راهنمایی خواستم ک چکار کنم حسای خوبم برگردِ واینکه ممنون از وقتی ک برای ما میزاری بازم میگم خدایا شکرت ک منو تو این مسیر گذاشتی😘😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

سلام دوستان عزیز . ممنون از تجربیات مثبتی و حال خوبی که با دیگران به اشتراک میذارید و من خودم استفاده های خوبی ازش میکنم . یه خواهش از همه دوستان داشتم .لطفا  مطالب غیر مرتبط با موضوع تاپیک را اینجا مطرح نکنید . برای ما که فقط،شب به شب وقت میکنیم در حد نیم ساعت بیاییم و بخونیم خوندن همه مطالب و پیدا کردن مطالب مفید سخته . ممنون از همکاری عزیزان 

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏
وای دوسی از ایکه گفتی غلط کردم چقد خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂چقد تو ماهی 

😅😅😅 دو سه روز بود حالم خیلی بد بود انگار خدایی نکرده عزیزی رو از دست دادم با تلنگری که الهه جوون بهم زد انگار دوباره شدم همون آدم قبلی و به اشتباهم پی بردم و گفتم حسابی معذرت بخوام که😄😄😄 گفتم غلط کردم😂😂😂😂 الان حالم خیلی بهتره و اینم مدیون الهه جونم💗💗💗

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
وای دوسی از ایکه گفتی غلط کردم چقد خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂چقد تو ماهی 

و خوشحالم که شمارم خنداندم😅😅😅😂😂😂😂😂😂

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
و خوشحالم که شمارم خنداندم😅😅😅😂😂😂😂😂😂

دیه باید ببخشی عزیزم😘😘😘😘 .خداروشکر ک الان حالت خوبه ان شالله همیطو خوب خوب باشی مطمن باش اتفاقای خوب در راهه 😍😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
مریم جون یعنی چهل روز نشده خونه دار میشیم؟یا وقتی تموم شه؟یا زمانش معلوم نیست؟

عزیزم زمانش معلوم نیست. ولی من ب هر کی گفتم همون اوایل چهله خونه دار شده

البته باید شرایط خونه دار شدن رو داشته باشیااا نه اینکه  بدون هیییچ پولی توقع خونه دار شدن داشته باشیااا😉

مثلا پول داری ولی هرجا میگردی خونه مناسب گیرت نمیاد.یا ب هر دلیلی برات جور نمیشه یا واسه خرید یه خونه ای ک پسندیدی یکمی پول کم اوردی و از این جور مسائل...

باید شرایط خونه خریدن رو داشته باشی

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
عزیزم نظر لطفته از خوبیای خودته ولی من از صمیم قلب گفتم هر سوالی هم داشتی تا جایی که بتونم در خدمت ...

ان شاء الله حتمااااا😄

این خودش یه نشونه است واسه جذب خونه ات😉

مریم گلی ممنونم بابت ختمت ایشالله ک هر روز از آسمون برات طلا بباره دختر مهربون❤

مرسییی فدای تو دختر گلللل😍ان شاء الله

و همینطور واسه تو

مریم.جون من منظورشو متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنیم؟

عزیزم باید تا ۴۰ روز، هر روز ۲۱ بار این دو آیه رو بخونی:

( از وسط آیه ۲ و من یتق الله یجعل له مخرجا، تا...... آخر آیه ۳، یعنی تا لکل شیء قدرا. )

متوجه شدی؟ 

دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

سلاااام فاطمه جااان وااااقعاااا؟؟؟؟😢😢😢😢😢 این اشک شوقه هاااااا.خوبی عزیززززم وای چقدر خوشحال شدمممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خوششش ب سعادتت اونم تو این روز عزیز👏👏👏👏

ممنون ک این خبر رو بهمون دادی اصلا نمیتونم خوشحالیم رو ادا کنم فقط دارم از خوشحالی تایپ میکنم

نمیدونم چی بگم فقططط میگم اونقدر خوشحالم ک میخام جیییغ بکشم خیلییییی خوشحال شدم انگار خواهرم این پیامو داده مبارکت باشه عزیزم ان شاء الله به سلامتی و خوشی این مرحله رو بگذرونی و بچه ای سالم و صالح خدا بهت بده و تن خودتم سالم باشه و به راااحتی ب دنیاش بیاری. تروخدا برای منم دعا کن ک روحت لطیفه😘😘😘

من خیلیییییی از خبر بارداری و ازدواج خوشم میاد از هرکسی میخاد باشه انگار از خودمه😄😄😄😄😄

وااای خدا جونم ب حق این روز عزیز و ب حق مقام حضرت فاطمه زهرا س همه بچه ها رو همین امشب حاجتشون رو روا کن

خدااایا روم رو زمین ننداز و ب حق مقام مادری دوستم فاطمه جان ک بهش دادی هممون رو حاجت روا کن همین حالاااااا🙌

بازم تبریک میگم خیلییییی مبارکت باشه خیلییییییی....

سلاااام فاطمه جااان وااااقعاااا؟؟؟؟😢😢😢😢😢 این اشک شوقه هاااااا.خوبی عزیززززم وای چقدر خوشحال شدم ...

ای جانم مریم تو چقد قشنگ دعا میکنی ان شالله زودی خبر حاجت رواییت بهمون بدی😘😘😘😘😍😍😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....