2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
الهی قربونت برم من تبریک میگم بهت دوست مهربون و خوش قلب من خوش ب حال اون نی نی ک همچین مادر خوب و مه ...

عشقی توووووو گل قشنگــــم ،ممنونم رفیق عزیززززززززم 

لطف داری به من مهربوووووووووووووونم 

الهی بحق مهربونی و لطف خدا تمام آرزوهات براورده بشن دوستم ،عزیزدلمی 

بهترینهارو برات میخوام از خداوند بزرگ و بخشنده ام 

😘😘😍😍💋💋❤❤

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
دوستان عزیزم جذب بزرگ من ،بارداریم هستش  به شکرانه ی خـــــــدای مهربان و خوبم ،باردار شددددد ...

دوست عزیزم خیلی خبر خوبی بهمون دادی وای که چقد خوشحالمون کردی...      

بهت تبریک میگم عزیز دلم      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم خیلی خبر خوبی بهمون دادی وای که چقد خوشحالمون کردی...         به ...

قربونت گل نازم ،انشاالله خدای مهربونمون خوشحالت کنه فدات ،ممنونم عزیززززززززم 😘😘💋💋❤

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
عزیزم فک کنم ۳ باز جواب دادم این سوالو بریزین دور دیگه

دیری دیرین....

وقتی الهه عصبانی میشود....  

من معذرت میخوام...

حالا یه لبخند بزن و مهربون باش الهه جونم   

روزت مبارک دوستم  

بچه خواهشم اینه که اگه از موضوعی ناراحت میشین اینجا درباره گریه کردن و غصه خوردن صحبتی نکینن. چه نیازی هست که ما که اینقدر تلاشمون اینه که این فضا، مثبت بمونه، زحمتامون با یه صحبت شما به باد بره؟ کاترین پاندرم میگه هیچوقت از مشکلاتتون پیش دیگران صحبت نکنین چون باعث میشین که چند برابر بشن. 

این صحبتای منفی شما بهترین نتیجه ش اینه که اعضای گروه نسبت به هم کم حوصله بشن یا حداقل سطح انرژی شون بیاد پایین. قطعا خواسته شما هم این نیست که روی دیگران همچین اثر بدی بذارین. لطفا کتاب قانون توانگری کاترین پاندر رو بخونین با حوصله و قرار بذاریم دیگه کسی اینجا از تجربه های بد صحبتی به میون نیاره.

تبریک به همه خانم های سرزمینم به خصوص دوستای گلم تو این تاپیک     روز همگی مبارک باشه &n ...

ممنون عزیزم ماهی جون. روز شماهم مبارک. ایشالا صد سال به این سالا برسی و دلت همیشه خوش باشه.

من در سن 32 سالگی با کیوان دوست شدم و دو سال بعدش با هم ازدواج کردیم. البته قضیه من یک کم متفاوته. م ...

انشالله خوشبخت بشین وعشقتون مستدام مرسی عزیزم از جوابت عزیزم ببخشید که به خاطر من الهه جوون باهاتون دعوا کرد

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
عزیزم چرا کارت گریه باشه؟ مگه وقتی نامه تو توی صندوق توکل مینداختی گریه می کردی؟ نه دیگه. در نهایت خ ...

عزیزم میشه درباره فرشته یکم توضیح بدین ،فرشته ی خواستگار. خواهرم منظورتونه

و اینکه خصوصیات کی رو بنویسم خواهش میکنم کامل توضیح بدین😘😘

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
بچه ها واقعا از ی سریاتون ناراحتم🙁 من اینهمههههه وقت گزاشتم اینهمههههههه توضیح دادم براتون... حال ...

الهه جوون ببخشید غلط کردم تقصیر من بود من بهتون قول میدم دیگه از این حرفها نزنم نمیدونم چی شد که یهو بغضم ترکید بازم ببخشید

بچه خواهشم اینه که اگه از موضوعی ناراحت میشین اینجا درباره گریه کردن و غصه خوردن صحبتی نکینن. چه نیا ...

دوست قشنگم شما کجا کتاب دانلود میکنی من از گوگل نمیتونم دانلود کنم

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
الهه جوون ببخشید غلط کردم تقصیر من بود من بهتون قول میدم دیگه از این حرفها نزنم نمیدونم چی شد که یهو ...

وای دوسی از ایکه گفتی غلط کردم چقد خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂چقد تو ماهی 

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
عزیزم ختم مجرب برای خانه دار شدن: وسط آیه ۲ ( و من یتق الله یجعل له مخرجا... تا آخر آیه ۳) ۴۰ روز رو ...

مریم جون یعنی چهل روز نشده خونه دار میشیم؟یا وقتی تموم شه؟یا زمانش معلوم نیست؟