2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
@مریم1984   مریم جون اون ختمی که دیروز اینجا گفته بودی ازخواهرت میپرسی پرسیدی گلم؟آخه منم شدید ...

اتفاقا منم منتظر ختمم عاطفه جون👌

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
سلام عزیزم خوبی؟آره وقتی تگ کردم عکست نیومد کنار اسمت ولی گفتم شاید همین باشه😉 ممنونم که با تعریف ...

سلام محبوبه جان تو چقدررر مهربونی دختر

عاخه چقدررررر مهربون😍😍😍😍

فدای تو عزیزم لطف داری ممنووونننننممم

دوس دارم خودم یاد بگیرم و درست کنم. ان شاء الله بعد از عید تمرین میکنم😄😄

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام عزیزم.مرسی. باور میکنی چند روز پیش استخاره باز کردم سوره نور صفحه۵۸۲اومد نوشته بود—با ت ...

عزیزم ختم مجرب برای خانه دار شدن:
وسط آیه ۲ ( و من یتق الله یجعل له مخرجا... تا آخر آیه ۳)
۴۰ روز روزی ۲۱ مرتبه

بخونی حتمااااااا خانه دار میشی مطمعننننن باشه😄

منم همسرمو با قانون جدب پیدا کردم. ولی روش من فرق می کرد. من سالها بود که دلم میخواست ازدواج کنم. ا ...

وااای شادی جون راست میگی؟؟؟؟😀😀😀😀😀 چقدررررر عالی👏👏👏👏

منم دقیقا گاهی این حس و حال قبلت رو دارم😢 احساس میکنم همه به چشم ترحم نگام میکنند و دعاهاشونم از روی ترحمه و این منو خیلیییی ناراحت میکنه!!!! منم یه لیست میرم مینویسم

ممنوووون ک اینو گفتی😍😍😍😍 

سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه و بهترین هارو از خداوند دریافت کنید...امروز دلم گرفته دوست دا ...

عزیزم سلامممم خوبی😊 

این طبیعیه ک گاهی حال دلمون خوب نباشه بالاخره ماهم آدمیم. این دروغه ک بگیم همیشه عالی هستیم ولی اینو بدون ک هر اتفاقی ک برامون بیفته و ب ظاهر بد باشه حتماااااا و بدون شک ب نفعه ماست و خدا از پشت پرده خبر داره. اگه ب خدا و حکمتهاش شک داری و اگه میدونی ک خدا بد بنده اش رو میخاد و میخاد ب ضرر ما کار کنه و ما رو دوست نداره و اشک و آه مارو میخاد،،، حالا ناراحت باش و گریه کن!!!!!!!!!!!!

و اگه شکی نداری ک خدا هرکاری بکنه ب نفع ماست، پس بخند و بدون ک حتما حکمتی توش بوده😊اینو بخون: 👇دهقانی مقداری گندم در دامن لباس پیرمرد فقیری ریخت پیرمرد خوشحال شد و گوشه های دامن را گره زد و رفت!
درراه با پرودرگار سخن می گفت:
( ای گشاینده گره های ناگشوده، عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای )
در همین حال ناگهان گره ای از گره هایش باز شد و گندمها به زمین ریخت!
او با ناراحتی گفت:
من تو را کی گفتم ای یار عزیز
کاین گره بگشای و گندم را بریز!
آن گره را چون نیارستی گشود
این گره بگشودنت دیگر چه بود؟
نشست تا گندمها را از زمین جمع کند , درکمال ناباوری دید دانه ها روی ظرفی از طلا ریخته اند!
ندا آمد که:
تو مبین اندردرختی یا به چاه
تو مرا بین که منم مفتاح راه

@السایخی    جونم خوبی عزیزدلم دوست گلم یه مدت نبودی دلمون تنگ شد برات میخاستم بهت بگم هیچ ...

فدداااای تو دوست خوب ک همش منو یاد میکنی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

@مریم1984   مریم جون اون ختمی که دیروز اینجا گفته بودی ازخواهرت میپرسی پرسیدی گلم؟آخه منم شدید ...

۴۰ روز روزی ۲۱ مرتبه

اتفاقا منم منتظر ختمم عاطفه جون👌

۴۰ روز روزی ۲۱ مرتبه

سلاااام دوستای عزیزم حال دلتون چطوره؟

نمیدونم چرا شماهایی ک منو صدا کردید اعلانش واسم نمیاد🤔 من خودم ک صفحات رو میخونم پیاماتون رو میبینم!!!

منم قبلا یه جذب داشتماااا یادتونه ک گفتم سود سپرده هام رو کم کردند و قرار شد یه ضرری بدم ولی بعدش جذب کردم و تو همون بانک پولم رو نگه داشتند بدون تمدید و ضرر و...

کلی ام خوشحال بودم😊حالا دیروز از بانک تماس گرفتند ک سود کم شده و بانک مرکزی تمدید نکرده و .... خلاصه جذبم بهم خورد😁 اولش یکم ناراحت شدم ولی فوری گفتم عیبی نداره حتما صلاحی توش بوده. فردا رفتم بانک و پولمو جا ب جا کردم و کارم درست شد تو یه بانک دیگه😃 البته یکم معطلی داشت ولی درست شد خدارو شکر

گرچه دوست داشتم تو همون بانک بمونه و مجبور ب دادن ضرر نشم ولی خب ضررش جزیی بود و من گفتم خدا این ضرر باشه واسه صدقه سرم😀

کاش خدا حال دلمون رو خوب کنه همیشه و آرامشی از جنس خودش بهمون بده

براتون از خدا آرامش میخام فقطططط آرامش🤗

خیلی عادی هر چی میخام خرید میکنم هرچی ک نیاز دارم هر روز فک میکنم چی میخام همونو میگیرم یهو دیروز ب ...

نه من هنوز انجام ندادم گلم ...فک کنم حالت عادی نباید دباشه باید با عشق و ذوق خرید کنی و انگار همه چی رو خریدی و دیک تو فکرش نباشی عهه فلان چیز ندارم ،ی جورایی تو روز مثلا بگی از چای ساز خوشگلم ک خریدم چای درست کنم به به 😂... اینجوری واقعیش کن

مریم.جون من منظورشو متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنیم؟

عزیزم سوره طلاق از وسطای آیه ی ۲ تا آخر آیه ۳ روزی ۲۱ بار بخون تا چهل روز

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
عزیزم ختم مجرب برای خانه دار شدن: وسط آیه ۲ ( و من یتق الله یجعل له مخرجا... تا آخر آیه ۳) ۴۰ روز رو ...

مریم گلی ممنونم بابت ختمت ایشالله ک هر روز از آسمون برات طلا بباره دختر مهربون❤

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت