2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم😢دلمو میسوزونه

220 بازدید | 12 پست

همش میگه تو خونه اسم بچه نیاز

خب میدونم شرایطشو اصلا نداریم ولی دلم میخواد چ کنم دیونم میکنه وقتی میگه حالا حالا اسم بچه نیار یعنی چی مگه همچی دست اونه  مگه تصمیم زندگی دست اونه اگه اینطوره براچی شریک زندگیم ک برام تصمیم بگیره ک به علاقه ام احترام هزاره و هرروز دلم با نقطه ضعف بشکونه...خستم دیگه بردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داروهاتو سر وقت مصرف میکنی ؟؟ هرچی بیشتر نگرانش میشی سخت تر میگذره برات استرستو کم کن ، آسون ...

اره میخورم

دست خودم نیس  داغون اصلا احساس میکنم زندگیم بی هدفه روزام تکراری همش تنهایی

شوهرم خوبه نمیگم بده ولی فقط حرف حرف خودشه

اره میخورم دست خودم نیس  داغون اصلا احساس میکنم زندگیم بی هدفه روزام تکراری همش تنهایی شوهرم ...

جدی میگم ، واسه آرامشه خودتم که شده

تو خلوت خودت از بالاسری بخواه و همه چی و بسپار دستش

مطمئن باش تنهات نمیذاره

تا همین الان هم سپردم دستش ولی چی بگم...خدابزرگه

خودتم صبر کن انقدر نا امید نباش ، انشاالله هررررچی صلاحته عزیزم ، مطمئن باش بهترینا در انتظارته وقتی از خدا چیزیو میخوای