2777
2789
عنوان

مرد چادر به سر😐😑😑

922 بازدید | 47 پست

سلام دوستان اول بگم که من اهل کرمانم اینجا معمولا مغازه ها ساعت ۹ ونیم ده دیگه اکثرا میبندن چند شب پیش تولد دوستم بود داشتیم با دوستام برمیگشتیم سمت خونهامون. ساعت ۱۱ شب بود ولی خیابونا شلوغ بودن سرچهار راه پشت چراغ قرمز بودیم یدفعه دیدیم ی خانومی چادر مشکی سر کرده لب خیابون واستاده بود اما صورتش سمت چهاراه بودش دوستام گفتن بیچاره کاش جا داشتیم کمکش میکردیم یهو یکی از دوستام گف از کجا معلوم که زن باشه شاید مرده دیگه همه دقت کردیم به این حرفش .چراغ سبز شد خواستیم دور بزنیم تو خیابون دیگه هممون به چهرش نگاه کردیم ی جوری ام چادرو گرفته بودش با دوتا دستش ک تا بینیش زیر چادر مخفی بود ولی از نگاهش و حالت چشم ابروش قشنگ همه متوجه شدیم طرف مرد هستش یجوری ترسناک نگاهمون کرد😐😐😐

خسته شدم از تنهایی😒😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای  بعضی ازینا که سر چهارراه وایمیسن وضعشون خیلی خوبه  باعث شدن مردم همه رو به یه چشم ببینن منکه به هیچکدوم پول نمیدم چون نمیدونم واقعا کدوم نیازمنده وکدوم نیست

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

وا😲

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

هممون خیییییییلی ترسیدیم

کاملا معلوم شد طرف مرده ولی جوری چادرو گرفته بودش که معلوم نشه مثلا ریش داره

از رفتارشم قشنگ مشخص بود قصدش گدایی نیست چون فقط یه گوشه واستاده بود و هیچ عکس العملی نشون نمیداد و داشت اطرافو دید میزد بخدا الان ک دارم اینو مینویسم بازم ضربان قلبم رفته بالا از ترس😐😐با اینکه چند شبم گذشته گفتم بهتون بگم دوستان عزیز توروخدا حواستون باشه شاید اگه دوست ما نمیگفت از کجا معلوم زن باشه هیچ کدوم از ما دقت نمیکردیم به چهره اون و خیلی بی تفاوت رد میشدیم یا خیلیا بی دقت وایمیستن به قصد کمک و شیشه رو میدن پایین یا حتی طرفو سوار ماشین میکنن ما که خیلی ترسیدیم حتی با پلیسم تماس گرفتیم

خسته شدم از تنهایی😒😞

دوستت عجب آدم زبلی بوده 😀

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
هممون خیییییییلی ترسیدیم کاملا معلوم شد طرف مرده ولی جوری چادرو گرفته بودش که معلوم نشه مثلا ریش دا ...

خوب کردین زنگ پلیس زدین

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
یا دزد بوده یا یکاریه 

دقیقا همینطوره چون اصلا قصد گدایی نداشت و فقط داشت ماشینایی چهار طرفو دید میزد انگار داشت دنبال ی مورد خوب میگشت که خفتش کنه

خسته شدم از تنهایی😒😞