2777
2789
سلام نازگل جان،منم مشهدم ،موندم برم قم واسه بیهوشی یا جایی مشهد پیدا میشه،میشه اگه رفتی یا اطلاعات د ...

سلام‌عزیزم.منتظرم خونریزی پریودم‌تموم بشه برم‌طیبه ثامنیه یام هاله سجادی بعدش میام میگم که چطوری بود

خدایاشکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نرفته پیشش؟کلا عکس با بیهوشی تو مشهد وجود داره؟هرپی سرچ کردم‌چیزی پیدا نکردم.خیلی استرس دارم لط ...

جایی پیدا کردی؟کجا رفتی آخرش؟

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

سلام ریحان عزیزم ممنون که برای بهساز طب اطلاع رسانی کردید،من این دوروز دیگه وقت دارم با بیهوشی،مراحلشو میشه توضیح بدید دارم از استرس میمیرم،خودتونم اونجا عکس گرفتید

سلام ریحان عزیزم ممنون که برای بهساز طب اطلاع رسانی کردید،من این دوروز دیگه وقت دارم با بیهوشی،مراحل ...

سلام عزیزم

ببخشید شما مرکز بهساز عکس گرفتید؟ 

راضی بودین؟ با بیهوشی انجام دادین یا نه

من خیلیییییی استرس دارم چند روز دیگه باید انجام بدم

ممنون میشم جواب بدین❤️

سلام عزیزم ببخشید شما مرکز بهساز عکس گرفتید؟  راضی بودین؟ با بیهوشی انجام دادین یا نه من خیل ...

من امروز انجام دادم با بیهوشی

عااااااالی بود

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔