2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دفعه اول خیلی ترس داشتم خیلی یکیال نمیرفتم عکس رنگی از ترسش بعد که رفتم اصلا برام درد نداشت و خیلی بی درد بود منم خوشحال که عکس رنگی درد نداره و هرکی میگفت درد داشتم رو مسخره میکردم - بعد 2 سال که باردار نشدم دوباره برام عکس رنگی نوشتن و رفتم همونجا-سری دوم از درد بیهوش شدم -بعدا گفتن لوله هات به خاطر مصرف زیاد لتروزول و اچ سی جی و این امپولا تو این مدت التهاب شدیدی پیدا کرده-اینو میخوام بگم که بابت درد همدیگه رو مسخره نکنید که تو نازنازویی و فلان-هربدنی در هرشرایطی بسته به داروها و وضعیتی که داشته دردش متفاوته -من هم عکس رنگی بی درد داشتم و هم عکس رنگی که از درد ضربانم قلبم رسید به 30 و بیهوش شدم پس هیچکس دروغ نمیگه -من به همه با بیهوشی رو پیشنهاد میدم چون تا عکس رو ندی نمیفهمی درد داری یانه-من هردوتارم یه جا رفتم و یه دکتر برام انجام داد با شرایط یکسان-نمیتونم بگم روشها شاید فرق داره-فقط به لوله های رحم خودت بستگی داره درد بکشی یا نه