2777
2789
عنوان

به هوش مصنوعی گفتم نمیخام از سهمیه استفاده کنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 149 پست

نظرم اینه هوش مصنوعی چیزی رو میگه که تو دلت میخواد بشنوی. الان براش بنویس "ولی به نظر من خیلی غیر عادلانه‌ست و همه باید بر اساس توانایی‌هاشون سنجیده بشن منم میخوام همینکارو بکنم. بقیه هم باید همینکارو کنن" و تماشا کن چطور نظرش رو عوض میکنه

در مورد خاص و تصمیم یک نفر شاید درست گفته باشهاما این دلیل بر بی اشکال بودن اصل قضیه و قانونش نیست

صدرصد اشکال داره منظورش اینه 

استفاده نکردن من کمکی نمیکنه به برداشته شدن این وضعیت 

یکی دیگه میاد حق منم میخوره

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینه آدم باید از هر فرصتی توی زندگی استفاده کنه، همیشه همینه، آدم دلش میسوزه ولی راسته، مشکل متوجه تو نیست، فقط به همه ی فرصت های خوبت با دندون چنگ بنداز

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نظرم اینه هوش مصنوعی چیزی رو میگه که تو دلت میخواد بشنوی. الان براش بنویس "ولی به نظر من خیلی غیر عا ...

برعکس هم‍ه اینارو بهش گفتم که ناعادلانه هست 

در مورد خاص و تصمیم یک نفر شاید درست گفته باشهاما این دلیل بر بی اشکال بودن اصل قضیه و قانونش نیست

اره هوش مصنوعی ام به استارتر گفته مشکل از تو نیست از قانونگذاره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب ۵ درصد که به چسس از منطقه ۳ هم کناره یجوری گفتی فک کردم ۷۰ درصدی

کلا یه سهمیه ۵ درصد داریم یه ۲۵ درصد فکر کنم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سهمیه داشتن خوردن حق بقیه است  منکه نمیبخشم  کسی مخالفه ریپلانکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آره درسته منم اینو از مشاورم شنیدم ولی خدایی همون صندلی های جداگانه ی سهمیه ای هارم باید بیارن بین ب ...

اره واقعا 

فکر کن یه گروه با تعداد خیلیی زیاد دارن باهم رقابت میکنن

یه گروه دیگه با تعداد خیلی کمترن باهم 

و جالب این تعداد صندلی هایی که برای سهمیه ایاس کمم نیست که بگم تاثیری رو بقیه نداره

شاید بین خودشونه ولی توی همون کلاسی میشینن که بقیه هستن 

یعنی تعداد صندلی های دانشگاه رو کم میکنن بازم 

خب ۵ درصد که به چسس از منطقه ۳ هم کناره یجوری گفتی فک کردم ۷۰ درصدی

عزیز دلم رتبه رو کامل جابجا میکنه همین پنج درصد رتبه ۹۰۰۰ میکنه ۲۰۰۰