2777
2789

چرا با بیهوشی اخه درد خاصی نیست ک نشه تحملش کرد ....حیف بدنته الکی بیهوشی بهش تزریق کنن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لوله هام باز بود اما درد پریودی داست قابل تحمل بود. قبلش مسکن میزنن خب. اما اگه لوله بسته باشه دردش بیشتره. برا من زیر ۱۰ ثانیه درد داشت. بعدش زندگی عادی. کلی پیاده روی و مهمونی.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

من لوله هام باز بود بار اول به قدری وحشتناک درد داشتم که میخوستم جون بدم که دیگه دکتره ادامه نتونست بده اینم بگم درد تو افراد متغیره ممکنه من درد داشته باشم یکی دیگه نداشته باشه بعد دوسال رفتم ابن سینا با بیهوشی انجام دادم  خیلی خوب بود 

دوستم یجا تو شهرشون رفته بو. میگف از درد بیهوش شده از حال رفته

ببخشیدا اون دوستتون خیلی ناز نازو تشریف داشتن ....من گرفتم بعدم ازراه رفتم بازار یه کلی هم راه رفتم بعدشم اومدم خونه کلی کارداشتم انجام دادم .....ن بابا اونطوری هاهم ک میگن نیست اون دوستت بیشتر ازترس خودشو منقبض کرده 

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

تو هرکس استانه تحمل درد متفاوته مثلا سر دراوردن یه تامپون ساده از بینی بعد عمل بینی چندتا از دوستام غش و ضعف کردن ولی من هیچیم نشد 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.