2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نسبت به خیانتش بی تفاوت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم. ازش یه مردک جور کنی بچه که به همیین اسونی مال اون نمیشه تا 7 سال که پیش خودته این ادمی که گ ...

حقیقتا منم دنبال یه مدرکم یه مدرک که دیگه نگه دوست دارم و کسی تو زندپیم نیست

به نیازهای توجه میکنی؟؟؟زن خوبی براش هستی؟؟؟

تو نیاز جنسی که اقلا براش کم نمیزارم رفتارممم باهاش عالیه اگه خونده باشی گفتم از اول اینجور بود مشاورم گفت تنوع طلبه اما میشهرفعشکردنمیدونم منکه نا امید شدم 

فک نمیکنم این درست بشه...وقتی همه چی عالی باشه خیانت معنی نداره...اینجور مردا اصلا نباید ازدواج کنن...خدا بهت صبر بده...با فراموشی مشکلت حل نمیشه...بهت قول میدم حتی یه ذرشم نمی تونی فراموش کنی...چون خودم جات بودم...

دیگ آگه با چشمای خودت... پیام هاشو دیدی... و مطمنی، بهتره جداشی.. حتما ک نباید ده سال دیگ ببینی تو ب ...

عکس پیاماشو دارم ولی با یه سیمکارت بدون اسم هست و یه گوشی دیگه بود و برا همکارش بود مثل اینکه از اون قرض گرفته بود میشه اینجوری ثابت کنم؟

عزيزم هيچ راهي براي فراموش كردن خيانت هاي متعهد ايشون نيست و شما هم فقط عادت كردي به بودنش، در ضمن ب ...

اگه بتونه کاری کنه بچه رو ازم بگیره چی؟باهر ترفندی که بشه

وای چقدر هم کم سنی😔😕  شوهرت چند سالشه ؟ خوش قیافه و خوبه دزدیدنش یا اینکه بخاطر پولش دخترا م ...

شوهرم سی سالشه قیافش بدک نیست خوبه .ازاون داغونانیست ولی خب وضعش خوبه با ماشینش مخ زد تو پیاماشون بود که دختره بهش گفت اگه من خیابونیم تو هم هستی که با ماشینت سه بار جلوم ترمز زدی تا سوار شم

چون اولشه گفتم سِر شدی بعدا داغون‌تر میشی  امیدوارم خدا بهت آرامش بده

فقط ارزو دارم دختره ییه کاری باهاش بکنه حتی اگه شده هرچی داره و نداره بکشه بالا من راضیم اونوقت پشیمون برگرده و من تلافی این روزارو سرش در بیارم و خنک بشم

وقتی نمیخوای جدا شی برای چی سرم میکنی تو زندگی شوهرت بی خبری خیلی خوب وقتی دو دل باشی هنوز انرژی مثب ...

مشکل اینه نمیتونم  باید تیکمو بندازم تا بفهمه من متوجه کارش نیستم

[QUOTE=78862676]تو با نود درصد چیکار داری؟؟؟ یعنی توجه نکنی و انتظار وفاداری داشته باشی؟؟؟ خب مردا دنبال محبتن...اگه ...

اصلا براش کم نزاشتم میدونم چون از اول قبل ازدواجش اهل دوست دختر بازی و اینا بود الان براش عادی شده ونمیتونه ترکش کنه

قبل فهمیدن این موضوع بهش گفته بودم دوست ندارم  بایکی دیگه قسمتتت کنم و دوست دارم همسرم تمام و کمال برامن باشه و اگه یه روزی بفهممم برامن نیستی و بایکی دیگه یکی شدی میرم و دیگه خبری ازمن نمیشنوید.

اونم گفت دیووونه شدی من دوستت دارم و تو برای من خاصی و اگه یک درصدم راه کج رفتم و افتادم تو هزار کثافت کاری که امکان داره شیطون گولمون بزنه جات تو دلم خاصه تو برای من فرق داری این حرفشو شنیدم خر شده بودم تا اینکه گوشی مخفیشو پیدا کردم