2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نسبت به خیانتش بی تفاوت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست
اهوم میتونی بدی چون باهام خوبه کاراش و رفتارش باهام خوبه اما نمیدونم چرا رفت با یکی دیگه قیافه منم ا ...

مردا وقتی خیانت میکنن اخلاقشون با زنشون بهتر میشه تا بتونن وجدان خودشونو آروم کنن...این مرد لیاقت نداره...یا مشکلت رو حل کن یا جدا شو...وگرنه خودتو بچه نابود میشین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوام دوست داشتنشم در نظر نگیرم برم به همه بگم بهم خیانت میکنه میگه من توهم زدم و اون با کسی نیست و ...

عزیزم. ازش یه مردک جور کنی بچه که به همیین اسونی مال اون نمیشه

تا 7 سال که پیش خودته

این ادمی که گفتی وقت بچه داری نداره

بی اهمیت نمیشه، الان چی بهت بگیم؟ بگیم برو طلاق بگیر؟ بگیم بسوز و بساز؟ باید خودت تصمیم بگیری فقط بدون مسأله کم اهمیتی نیست که بتونی بی خیالش بشی

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
فکر میکنم شاید بتونم یه روزی عوضش کنم نمیدونم اما طلاق نمیتونم

عوضشم کنی این خاطرات تلخ برای همیشه تو قلبت هس الان داغی بعدا متوجه اشتباهت میشی 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
خیلی کارا کردم خیلی دعوامون شد خودم خسته شدم از بحث و شنیدن دروغ

نمیدونم انگار دوست داری بازم دروغ بشنوی . من خودم با مشکل شما درگیرم تازه با اولش هست متوجه شدم اما ۳ماه هنوز نتونستم ببخشمش . اگه تونستم ببخشمش تنهادر صورتی باعاش ادامه میدم که بهم ثابت کنه پشیمونه و قصد جبران کردن داره . قلبا پشیمون باشه . اما شوهر شما قضیه براش عادی شده . شما هم بی جهت بهش فرصت دادی بدون اینکه در صدد جبران یا اثبات خودش به شما باشه . دعا میکنم خدا هر چی صلاخت هست واست رقم بزنه . کمکت کنه بصلاح خودش بهت ارامش بده . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
فکر میکنم شاید بتونم یه روزی عوضش کنم نمیدونم اما طلاق نمیتونم

هیچ ادمی تا خودش نخاد عوض نمیشه . اگه میخاست بعد از خیانت اولش به شما راهش و عوض میکرد . ذات ادما تغییر نیافتنی مگه اینکه خود شخص به اشتباهشپی ببره یقینا و قلبا پشیمون بشه و از خدا بخاه کمکش کنه تا خودش اصلاح کنه . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
به نیازهای توجه میکنی؟؟؟زن خوبی براش هستی؟؟؟

ینی مردی هم ک نیازهای زنش رو توجه نمیکنه زن باید بره خیانت 

پس چرا ماها میسازیم 

این حرف ینی اینکه مردها در شرایطی حق دارن درصورتی که هیچچچچچچچ حقی ندارن 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚