شوهرم از اولش بهم خیانت میکرد اما ایندفعه پیاماشو خوندم که خیلی فجیح بود در حد قرار گذاشتن تو خونه خودم وقتی منو به دروغ از ماموریتش میبرد خونه مادرش تنها نباشم توخونه حال روحی بدی دارم چیکار کنم برام بی اهمیت بشه
اهوم میتونی بدی چون باهام خوبه کاراش و رفتارش باهام خوبه اما نمیدونم چرا رفت با یکی دیگه قیافه منم ا ...
مردا وقتی خیانت میکنن اخلاقشون با زنشون بهتر میشه تا بتونن وجدان خودشونو آروم کنن...این مرد لیاقت نداره...یا مشکلت رو حل کن یا جدا شو...وگرنه خودتو بچه نابود میشین...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حستو درک میکنم. نه خیانتو.. منم کتک خوردم به جاباریک کشید خانوادم میگن جداشوو.. خودم مردد همین حسم. ولی در واقع ما داریم اشتباه میکنیم. دل ه دگ نفهمه
خیلی کارا کردم خیلی دعوامون شد خودم خسته شدم از بحث و شنیدن دروغ
نمیدونم انگار دوست داری بازم دروغ بشنوی . من خودم با مشکل شما درگیرم تازه با اولش هست متوجه شدم اما ۳ماه هنوز نتونستم ببخشمش . اگه تونستم ببخشمش تنهادر صورتی باعاش ادامه میدم که بهم ثابت کنه پشیمونه و قصد جبران کردن داره . قلبا پشیمون باشه . اما شوهر شما قضیه براش عادی شده . شما هم بی جهت بهش فرصت دادی بدون اینکه در صدد جبران یا اثبات خودش به شما باشه . دعا میکنم خدا هر چی صلاخت هست واست رقم بزنه . کمکت کنه بصلاح خودش بهت ارامش بده .
فکر میکنم شاید بتونم یه روزی عوضش کنم نمیدونم اما طلاق نمیتونم
هیچ ادمی تا خودش نخاد عوض نمیشه . اگه میخاست بعد از خیانت اولش به شما راهش و عوض میکرد . ذات ادما تغییر نیافتنی مگه اینکه خود شخص به اشتباهشپی ببره یقینا و قلبا پشیمون بشه و از خدا بخاه کمکش کنه تا خودش اصلاح کنه .