2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نسبت به خیانتش بی تفاوت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ادمی تا خودش نخاد عوض نمیشه . اگه میخاست بعد از خیانت اولش به شما راهش و عوض میکرد . ذات ادما تغ ...

خیلی اینکارو کردم اخرین بار بهش گفتم این حرفمو میزنم دیگه تمومش میکنم گفتم چیزی ببینم میرم براهمیشه و گفتم بهش روزی بر میگردی پیشم که خیلی دیره و باز خواست دروغ بگه گفتم دیگه تمومش کن

اخه میگهمن نکردم قسممم میخوره تازه

دیگ آگه با چشمای خودت... پیام هاشو دیدی... و مطمنی، بهتره جداشی.. حتما ک نباید ده سال دیگ ببینی تو بغل کسی هست!! فقط لطفا اول با گوشی خودت از پیامهاش عکس بگیر تا براحتی طلاق بگیری و بچه هم صلاحیت نگهداری ب خودت داده بشه

عزيزم هيچ راهي براي فراموش كردن خيانت هاي متعهد ايشون نيست و شما هم فقط عادت كردي به بودنش، در ضمن با همچين فردي رابطه زناشويي هم خطرناك هست بايستي مراقب خودت باشي. در خصوص بچه هم اگر شما فقط مشكلت بچس تا ٧ سالگي با شماست و بعد از اون هم با توجه يه مشكل اخلاقي ايشون پدر صلاحيت نگهداري از بچه رو نداره

۲۲

وای چقدر هم کم سنی😔😕 

شوهرت چند سالشه ؟ خوش قیافه و خوبه دزدیدنش یا اینکه بخاطر پولش دخترا میان 😏

بعضی مردا بخدا هیچی نیستن شبیه قورباغه آن فقط پول دارن شاخ میشن‌ هم چین غلط هایی میکنن عوضیا

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
نمیدونم از دیوونگیه شاید😔ولی یاد پیاماشون میفتم ازش متنفر میشم

وقتی نمیخوای جدا شی برای چی سرم میکنی تو زندگی شوهرت بی خبری خیلی خوب وقتی دو دل باشی هنوز انرژی مثبتی داری شاید اشتباه فکر میکنی پس اگه نمیتونی جدا شی زیاد تو کار شوهرت نرو