2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نسبت به خیانتش بی تفاوت بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 94 پست
نمیدونم انگار دوست داری بازم دروغ بشنوی . من خودم با مشکل شما درگیرم تازه با اولش هست متوجه شدم اما ...

وقتی پیامارو نشونش دادم گفتم چرا اینکارو کردی چرا من ؟قسم خورد که کاری نکردم بهش گفتم پیامای شوهرخودمو میشناسم اما گفت نه برای من نیست نسبت به قبل دیگه دیر نمیاد دیگه گوشی دستش نمیگیره اخرهفته ها دیگه پیش خودمونه گوشی دست نمیگیره  نمیدونم شاید فکر میکنم میتونم بکشمش سمت خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حستو درک میکنم. نه خیانتو.. منم کتک خوردم به جاباریک کشید خانوادم میگن جداشوو.. خودم مردد همین حس ...

من خانوادم توجهشو بهم میبینن از همون اول بهم امید میدن تحمل کن  شاید خوب بشه اماا ن بچمو ازم میگیره مطمئنم

وقتی پیامارو نشونش دادم گفتم چرا اینکارو کردی چرا من ؟قسم خورد که کاری نکردم بهش گفتم پیامای شوهرخود ...

فقط باعث شدی حواسش رو بیشتر جمع کنه مطمئن باش دیگه سوتی نمیده 

یکم تو برنامش تغییر ایجاد کرده 

گلم شما فقط سِر شدی 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
من خانوادم توجهشو بهم میبینن از همون اول بهم امید میدن تحمل کن  شاید خوب بشه اماا ن بچمو ازم می ...

چرا نمیرین مشاوره و روانشناش از اول؟؟ من تحت نظرم میگن ک اولین رفتار پرخطر ک دیده میشه باید مراجعه کرد مشاوره

ینی مردی هم ک نیازهای زنش رو توجه نمیکنه زن باید بره خیانت  پس چرا ماها میسازیم  این حرف ...

نه...من نگفتم مردا حق دارن خیانت کنن...هیچ چیز مجوز خیانت نیست اما بعضی مردا تا زنشون کم کاری کنه به راه بد کشیده میشن...

نه...من نگفتم مردا حق دارن خیانت کنن...هیچ چیز مجوز خیانت نیست اما بعضی مردا تا زنشون کم کاری کنه به ...

خب دیگه گلم اونا ب اندازه کافی پررو هستن این طرز فکر ماهم پروترشون میکنه والا بیشتر ما خانوما همسرمون حتی بلد نیس یه کلمه محبت آمیز بگه 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
وقتی پیامارو نشونش دادم گفتم چرا اینکارو کردی چرا من ؟قسم خورد که کاری نکردم بهش گفتم پیامای شوهرخود ...

دلیل از این محکم تر که هر زنی حرف شوهر خودشو میشناسه پس به خودت اعتماد کن نه حرفای اون که بخاطر ترس. ادم ترسو مث اب خوردن دروغم میگه . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

بیا از ترفند روانشناسی استفاده کن!... امشب که اومد خونه، میز شام مفصل بچین و خودتو خوشگل کن.. و با مهربونی و محبت باهاش برخورد کن. آخر شب هم ک رفتید لالا... بگو متاسفانه پیامهایی که به فلانی... داده بودی خوندم عزیزم، اگر من کم گذاشتم تو زندگی ببخشید از حالا سعی میکنم همونی باشم ک تو میخای و بیشتر وقتم برای تو و بچه اختصاص بدم!!! همسرت خجالت میکشه اگر فقط یه ذره بهت علاقه داشته باشه با این حرف... عاشقانه برمیگرده تو و بچه تون میچسبه!! اگرم که ببخشید خیلی مرد بیخودی باشه... اهمیت نمیده و زودتر جدا بشی به نفعت هست.