شوهرم از اولش بهم خیانت میکرد اما ایندفعه پیاماشو خوندم که خیلی فجیح بود در حد قرار گذاشتن تو خونه خودم وقتی منو به دروغ از ماموریتش میبرد خونه مادرش تنها نباشم توخونه حال روحی بدی دارم چیکار کنم برام بی اهمیت بشه
نمیدونم انگار دوست داری بازم دروغ بشنوی . من خودم با مشکل شما درگیرم تازه با اولش هست متوجه شدم اما ...
وقتی پیامارو نشونش دادم گفتم چرا اینکارو کردی چرا من ؟قسم خورد که کاری نکردم بهش گفتم پیامای شوهرخودمو میشناسم اما گفت نه برای من نیست نسبت به قبل دیگه دیر نمیاد دیگه گوشی دستش نمیگیره اخرهفته ها دیگه پیش خودمونه گوشی دست نمیگیره نمیدونم شاید فکر میکنم میتونم بکشمش سمت خودم
بیا از ترفند روانشناسی استفاده کن!... امشب که اومد خونه، میز شام مفصل بچین و خودتو خوشگل کن.. و با مهربونی و محبت باهاش برخورد کن. آخر شب هم ک رفتید لالا... بگو متاسفانه پیامهایی که به فلانی... داده بودی خوندم عزیزم، اگر من کم گذاشتم تو زندگی ببخشید از حالا سعی میکنم همونی باشم ک تو میخای و بیشتر وقتم برای تو و بچه اختصاص بدم!!! همسرت خجالت میکشه اگر فقط یه ذره بهت علاقه داشته باشه با این حرف... عاشقانه برمیگرده تو و بچه تون میچسبه!! اگرم که ببخشید خیلی مرد بیخودی باشه... اهمیت نمیده و زودتر جدا بشی به نفعت هست.