شوهرم از اولش بهم خیانت میکرد اما ایندفعه پیاماشو خوندم که خیلی فجیح بود در حد قرار گذاشتن تو خونه خودم وقتی منو به دروغ از ماموریتش میبرد خونه مادرش تنها نباشم توخونه حال روحی بدی دارم چیکار کنم برام بی اهمیت بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگ آگه با چشمای خودت... پیام هاشو دیدی... و مطمنی، بهتره جداشی.. حتما ک نباید ده سال دیگ ببینی تو بغل کسی هست!! فقط لطفا اول با گوشی خودت از پیامهاش عکس بگیر تا براحتی طلاق بگیری و بچه هم صلاحیت نگهداری ب خودت داده بشه
عزيزم هيچ راهي براي فراموش كردن خيانت هاي متعهد ايشون نيست و شما هم فقط عادت كردي به بودنش، در ضمن با همچين فردي رابطه زناشويي هم خطرناك هست بايستي مراقب خودت باشي. در خصوص بچه هم اگر شما فقط مشكلت بچس تا ٧ سالگي با شماست و بعد از اون هم با توجه يه مشكل اخلاقي ايشون پدر صلاحيت نگهداري از بچه رو نداره
نمیدونم از دیوونگیه شاید😔ولی یاد پیاماشون میفتم ازش متنفر میشم
وقتی نمیخوای جدا شی برای چی سرم میکنی تو زندگی شوهرت بی خبری خیلی خوب وقتی دو دل باشی هنوز انرژی مثبتی داری شاید اشتباه فکر میکنی پس اگه نمیتونی جدا شی زیاد تو کار شوهرت نرو
تو با نود درصد چیکار داری؟؟؟ یعنی توجه نکنی و انتظار وفاداری داشته باشی؟؟؟ خب مردا دنبال محبتن...اگه محبت میکنیو حواست بهش هست اون موقع میتونیم بگیم شوهرت کاملا مقصر هست...