2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیان خاهشا😊

81 بازدید | 14 پست

سلام عزیزای دلم روزتون بخیر

خانوما چجوری میتونم ی آقای مظلوم که زیاد از حق خودش دفاع نمیکنه و تا حدی میشه گف ساده و کم حرفه رو میشه با سیاست به ی اقای زرنگ تبدیل کرد؟بنظرتون اصن میشه؟

منو عشقم تا عید ازدواج میکنیم و خانواده ها در جریانن

میخام از الان این اخلاقشو تا حدودی تغییر بدم چون دوس دارم شوهر ایندم زرنگ و دعوایی باشه اما ایشون مظلوم هسن😔باهاش حرف هم زدم در این باره اما فاییده نداشته همش میگه چشم هرچی تو بگی اما موقعش ک میرسه انگار ن انگار

وا چکارش داری عزیزم بذار خودش باشه من شوهرم مظلومه خودم زبون دارم و به شدت سیاست دارم مکمل هم باشید. شخصیت همه ما شکل گرفتست. وقتی تا الان زنده مونده و از پس خودش بر اومده و نخوردنش یعنی اونقدا اوضاعش وخیم نیستو میتونه ادامه حیات بده/ حالا یه نفرم مظلومه اینم بزنید بترکونین

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

تو مثل شیر وایسا بالا زندگیتون و اصلا به روش نیار مظلومی و ساده ای و فلان.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چکارش داری عزیزم بذار خودش باشه من شوهرم مظلومه خودم زبون دارم و به شدت سیاست دارم مکمل هم باشید. ...

خب اخه همش حرص کاراشو میخورم😔دوس ندارم وقتی مبینم جلو خونوادش مظلومه و تو محیط کار یا هرجای دیگه ای چجوری خودمو باید قانع کنم؟بنظرت کنار اومدن سخت نیس؟

تو مثل شیر وایسا بالا زندگیتون و اصلا به روش نیار مظلومی و ساده ای و فلان.

وای نباید ب روش بیارم؟من همین امروز صبببح بهش گفتم خوشم نمیاد اینجوری هسی و یکم زرنگ شو بنظرت اشتباه کردم؟

خب اخه همش حرص کاراشو میخورم😔دوس ندارم وقتی مبینم جلو خونوادش مظلومه و تو محیط کار یا هرجای دیگه ای ...

نه عزیزم چکار بنده خدا داری حرص نخور تا جایی تونستی بدون اینکه شوهرت یا اطرافیانش ناراحت بشن تو دفاع کن ازش البته با سیاست. بعدم ادم خوب کمه یه نفرم که ساده دله و مهربون و ببخشید ببخشید پدرسوخته زبون باز نیست اینم میخواین تغییر بدین. نه سخت نیست من شوهرم مظلومه اصلا سخت نیست خیلیم حس خوبیه که همچین ادم ماهی تو زندگیمه. 

نه عزیزم چکار بنده خدا داری حرص نخور تا جایی تونستی بدون اینکه شوهرت یا اطرافیانش ناراحت بشن تو دفاع ...

وای چقد حرفات منو اروم میکنه عزیزم😍خب مواقعی ک ی کاری رو باید پیگیر بشه و انجام بده رو خودم بهش یاد اوری کنم؟اخه من از اینکه یاداوری کنم بهش خوشم نمیاد دوس دارم خودش انقد زرنگ باشه و دنبال حقش باشه ک نیازی ب یاد اوری من نباشه

وای نباید ب روش بیارم؟من همین امروز صبببح بهش گفتم خوشم نمیاد اینجوری هسی و یکم زرنگ شو بنظرت اشتباه ...

خسته نباشی حس بی عرضه بودن بهش دست میده بعد سعی میکنه خیلی جاها کارایی کنه که به چشم تو بیاد ولی چون خلاف ذاتشه از خودش بدش میادو حس بدی بهش دست میده.اینا اخلاقشون طوریه عذاب وجدان میگیرن. تشویقش کنه رو نقاط مثبت دیگش کار کن وقتی بهش اعتماد به نفس بدی اون یه خورده ای دل و جرات و اعتماد به نفس پیدا میکنه که دفاع کنه کم کم البته من جواب گرفتم توام جواب میگیی بعدم ادمی که تغییرش بدی فردا روزی برا خودتم همون جوری میشه ها پس بیخیال 

وای چقد حرفات منو اروم میکنه عزیزم😍خب مواقعی ک ی کاری رو باید پیگیر بشه و انجام بده رو خودم بهش یاد ...

فدات عزیزم.یاداوری کن چیزی کم نمیشه ازت ول کن تورو خدا مردا و زنا الان باید پا به پت هم باشن چقد سخت میگیری. خودش بفهمه و خودش بتونه و فلان نداریم کمک هم باشید مکمل هم باشید. الان شما یه نفرید یه خانواده اید.

خسته نباشی حس بی عرضه بودن بهش دست میده بعد سعی میکنه خیلی جاها کارایی کنه که به چشم تو بیاد ولی چون ...

اوه پس حسابی اینجور ک پیداس گند زدم باید عصر زنگش بزنم یجوری حرف بزنم ک انگار صبح هیچ طوری نشده اخه صبح همش میگفتم زرنگ شو زرنگ شو اولش همش میگف چشم اخر سر زیاد رفتم رو مخش عصابش خورشد😐😑

اوه پس حسابی اینجور ک پیداس گند زدم باید عصر زنگش بزنم یجوری حرف بزنم ک انگار صبح هیچ طوری نشده اخه ...

الهی خدارو خوش میاد؟ نکن دختر جان گناه دارهمن که مث کوه پشت شوهرمم. اصلا سعی ندارم تغییرش بدم. 

الهی خدارو خوش میاد؟ نکن دختر جان گناه دارهمن که مث کوه پشت شوهرمم. اصلا سعی ندارم تغییرش بدم.

مثلا ببین دوتا داداش داره اونا خیلییی زرنگن و همش میخون از باباشون پول بگیرن با این وجود ک ازدواج کردن اما مثلا علی همش ب خودش فشار میاره و خرج دانشگاه و همه چیشو خودش میده خب من حرصم میگیره اونا انقد پروان همش از باباشون پول مییگیرن ولی علی همش باید خودش کار کنه پول بده من دوس داشتم ی کوچولو جلو باباش زبون داشته باشه

مثلا ببین دوتا داداش داره اونا خیلییی زرنگن و همش میخون از باباشون پول بگیرن با این وجود ک ازدواج کر ...

چقد شبیه علی منه. افرین به غیرتش که از کسی کمک نمیگیره. اون کاری اونا میکنن زرنگ بازی نیست که.شوهر شما جنم داره کار میکنه دستش جلو خانوادش دراز نمیکنه و سواستفاده گر نیست. افرین بهش دقیقا مثل شوهر منه. ایشاا. سالم باشن و همیشه رو پا خودشون باشن. بعدم اصلا تو روابط خانوادگی شوهرتون با خواهرو برادرو اینجور چیزا وارد نشید و دخالت نکنید چون در اخر به ضررتون میشه و میشید ادم بده اونام از خون همن و هرچی باشه طرف همن. 

کل حرفامون جمع بندیش میشه اینکه شوهر شما ادم سالمو خوبیه نیاز به تغییر نداره. ایشاا. قدرش بدونیدو خوشبخت باشید و همیشه بهش افتخارکنی گلممم.

کل حرفامون جمع بندیش میشه اینکه شوهر شما ادم سالمو خوبیه نیاز به تغییر نداره. ایشاا. قدرش بدونیدو خو ...

مرسی قربونت برم چ خوبه ک خانومای با سیاست و ماهی مث شما هسن ک منو راهنمایی کنن واقعا بعضی وقتا خیلییی نیاز دارم😍😍😍😍