2777
2789
عنوان

تاپیک مرواریدنقره ای که گفته میخوام دخترم نباشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 59 پست

منم مثل شما دو تا دختر دارم.با این تفاوت که دختر اولم از وزن و قد گرفته تا رشد هوش و...درجه یک و عالی بود.به جرئت میگم غیر از سرماخوردگی هاش دیگه غصه ای نداشتم که این بیماری ها هم طبیعیه.اما دختر دومم پوستم رو کند.اذیت و استرسی نبود که نکشیده باشم سر دومی.اما عجیب دومی رو بیشتر دوست دارم.هیچ وقت از سختی بچه داری ننالیدم و آرزوی نبودنش رو نکردم.

هر مادری حاضره تمام دردهای دنیا جمع بشه تو وجودش اما پاره تنش یه عطسه ساده نکنه.

استارتر اون تاپیک رو قضاوت نمیکنم شاید خیلی اذیت شدند اما دست اون بچه نبوده  این مشکلات.باید به سختی های زندگی به عنوان یک امر طبیعی و غیر منفک نگاه کرد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم سنوداد دختر داره انقدر مادرشوهرش بهش بدگفته که چرادختره وفلان وفلان ومن نمیخوامش وازین حرفا...خواهرم چهره اش افسرده شده  ولی میگه انقدربه دخترم محبت میکنم جای اینجورآدمهاواسش پربشه...

چون توجامعه ی ما۹۵درصدمردم پسردوستن ...ودخترهمیشه اضافیه وناخواسته دلم میخواد انقدر به دخترهامحبت کن ...

خوب اون اطرافیان شما هستن که هنوز با این افکار پوسیده زندگی میکنن. من خودم دوتا پسر دارم و یه تار موشونو به دنیا نمیدم. اگه دختر هم میداشتم عاشقش میشدم..... بچه بچه اس .فرقی نداره که...

درضمن به ادمایی که پسرهارو میکوبن و از دخترها دفاع میکنن روشنفکر نمیگن. اینا هم با همون عقب مونده هایی که پسر پرست هستن میرن تو یه ترازو.....

❤👬❤

من که میگم فقط از خستگی بود 

حالا کاری به رفلاکسش ندارم بعضی بچه ها از همون اول اروم و خوش خواب و خوش خنده ان بعضی هم پدر ادمو در میارن خوب طببعتا مادر بچه اولی نمیتونه اون یکی مادرو درک کنه

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
به نظرمن تا ادم جای کسی نباشه نباید کارای اون وقضاوت کنه   همین

نگو اینطوری هرچی باشه نمیرم بین دوتابچم فرق بزارم خب دست خودشون نیست که ..فکرشم داغونم میکنه که به پسره محبت میکنه  وبه دختربدبخت سرکوفت میزنه الان اون دختر چه روحیه ای داره خدای من اندازه دخترمه تصورش واسم سخته

چون توجامعه ی ما۹۵درصدمردم پسردوستن ...ودخترهمیشه اضافیه وناخواسته دلم میخواد انقدر به دخترهامحبت کن ...

محبت پدر و مادر به فرزند ی چیز دیگست 

بچه هات رو ی جور دوسته داشته باش بچه یی که تبعیض ببینه تو خنواده اسیب میبینه روانش خراب میشه دختر و پسر نداره

محبت مردم ب چه دردی میخوره

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

عزیزم حالا شاید عصبانی بود گفته کاش دخترم نبود من تاپیکشو نخوندم فقط چند صفحه اول که گفته بود اوضاع مالی خوبی ندارن قضاوتش نکنیم بهتره وتما شما که از پسر متنفری شماهم باعصر جتهلیت که از دختر متنفر بودن فرقی نداری فقط جنسیت برعکس شده واینکه حتما خودتون تواناییشو دارید از لحاظ مالی وروحی میگم که بچه بزرگت دوسالشه والان سومی رو بارداری 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خداییش منم مادرم شده ازدست بچه هام عصبی بشم ولی واس دودقیقه ودوباره بامحبت نگاشون میکنم...نه اینکه ب ...

خیلی اشتباه میکنی .منم پسرم برام خیلی عزیزه اما اونقدر اذیت شدم که گاهی وقتا میگم کاش نبود.هنوز بچه ی مشکلدار نداشتی ببینی چه دردیه .درد ذره ذره اب شدنشون انشاالله نصیب هیچ مادری نشه قضاوتش نکن

البته استارتر بچه مثل میوه است.آدمی دوست داره هر دو رو مزه کنه.هم دختر خوبه و هم پسر و هر دو رو هم نیاز داریم.این خود ماییم که اجازه هرگونه رفتاری رو به اطرافیان میدیم.

شما نباید اجازه بدید کسی چه به دختر و چه به پسرتون با دید جنس ضعیف و دست دوم نگاه کنه.وقتی با احترام با فرزندتون صحبت کنید و شانش رو حفظ کنید اطرافیان هم حق اینکه بگند آخی طفلی دختر داره و پسر بهتره رو نداره.

انشاالله که هر سه فرزندتون سالم و صالح و مایه افتخار والدینشون باشند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....