2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه با طرف محرم بودی که اینقد خودخوری نداره

اگه نبودی هم توبه کن تکرار نکن ان شاءالله خدا میبخشه

فقط خیلی جالبه این روزا کلی تاپیک هست که پسره بعداز اینکه تو نامزدی غلطش رو کرده بهم زده رفته پی کارش

دیگه نباید تو نامزدی پا داد به این مردا😑

عزیزم اگه با طرف محرم بودی که اینقد خودخوری ندارهاگه نبودی هم توبه کن تکرار نکن ان شاءالله خدا میبخش ...

وای من منظورم اون نبود ....

از ابتدای زندگیم تا الان غلطای زیادی کردم حق الناس بگیر تا حق الله تا هزار درد و کوفت

واقعن خسته‌م

وای من منظورم اون نبود ....از ابتدای زندگیم تا الان غلطای زیادی کردم حق الناس بگیر تا حق الله تا هزا ...

اونم وقتی خدا گفته توبه کنیم و تکرار نکنیم میبخشه پس درست میشه..سعی کن جبران کنی هرچی میتونی ثواب جمع کن خدا میذاره به جای اون بدیا مثل حساب بانکی💞

عزیزم،  شما توبه بکن خدا حتما حتما میبخشه، 

برای توبه کردن از خدا خجالت نکش، خدا خیلی خیلی بزرگتر از اونه که بخاد گناه بندهاشو نبخشه حتی بزرگترین گناه هارو،، باور کن طوری بهت نگاه بکنه که انگار شما اون گناه رو انجام ندادی

عزیزم، شما توبه بکن خدا حتما حتما میبخشه، برای توبه کردن از خدا خجالت نکش، خدا خیلی خیلی بزرگتر از ...

همش فکر میکنم جدایی و اتفاقی ک برام افتاد یه جور تقاص پس دادن بود.....

همش فکر میکنم جدایی و اتفاقی ک برام افتاد یه جور تقاص پس دادن بود.....

ببین عزیزم،  من نمیدونم گناه شما چی بوده،  ولی بنظرم هر چی که بوده گذشته ذهن خودتو درگیرش نکن، من هم قبلا کارایی انجام دادم که بعدا حس کردم دارم بابتشون تقاص پس میدم، ولی خب راجبشون توبه کردم و تموم شدن،، شما هم توبه کن و بخدا نزدیک شو تا آرامش بگیری، ان شاءالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 

ببین عزیزم، من نمیدونم گناه شما چی بوده، ولی بنظرم هر چی که بوده گذشته ذهن خودتو درگیرش نکن، من هم ...

بزرگترین اتفاق تو زندگیم این بود ک با نامزدم ارتباط ج .... داشتم صیغه محرمیت بود ولی رهام کرد و پیش پدر و مادرم سکه ی پول شدم بعد از اون ب این فک میکنم دیگ چطور ازدواج کنم با این اتفاق و بحث ب.... ک برام پیش اومد

اووووف اصلا بیان مجددش باعث سردردم میشه ولی همیشه فک میکنم تقاص گناهای گذشته‌م شد این اتفاق😭 و اینکه نتونم ب ازدواج فکر کنم