2777
2789
عنوان

این چرا اینطوری کرد

180 بازدید | 17 پست

دختر خالم ۴ سالشه رفتم خونه مامان بزرگم اونم اونجا بود رفتم بغلش کردم مامان بزرگم جیغ زد ولش کن بزارش زمین دست بهش نزن ناراحت شدم  ولی چیزی نگفتم چند دقیقه بعدش گفت گشنمه رفتم که بهش غذا بدم دوباره جیغ زد دست بهش نزن تو که چشم نداری بیبینیش دلم شکست  این چرا اینطوری کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن دست نزن مگه چه تحفه ای هست

از دست مامان بزرگم ناراحتم خیلی بد جیغ زد گفت تو که چشم نداری بیبینیش ولش کن آخه چشم دیدن ی بچه ۴ ساله رو چرا نباید داشته باشم 

از دست مامان بزرگم ناراحتم خیلی بد جیغ زد گفت تو که چشم نداری بیبینیش ولش کن آخه چشم دیدن ی بچه ۴ سا ...

چرا همینو به خودش نگفتی عزیزم بگو من با یه بچه چهارساله چه خورده بورده ای دارم این چه حرفیه میزنی ننه جان😂

منم زنعموم چون با پدرم به یه مشکلی خورده بودن یبار بچشو از بغلم کشید انقدر دلم شکست ولی چون خوشگل و بور بود و من عاشق بچه دلم نمیومد بغلش نگیرم باز😪

از دست مامان بزرگم ناراحتم خیلی بد جیغ زد گفت تو که چشم نداری بیبینیش ولش کن آخه چشم دیدن ی بچه ۴ سا ...

احتمالا یا بچه پشتت بد گفته یا مامانش که اینجوری کرده 

ناراحت نباش عزیزم از سریه بعد قیافه بگیر دست به تحفه هم نزن

چرا همینو به خودش نگفتی عزیزم بگو من با یه بچه چهارساله چه خورده بورده ای دارم این چه حرفیه میزنی نن ...

گفتم بهش چته من چیکار به این بچه دارم فقط بقلش کردم 

۲ برابر طلبکار جواب داد

احتمالا یا بچه پشتت بد گفته یا مامانش که اینجوری کرده ناراحت نباش عزیزم از سریه بعد قیافه بگیر دست ب ...

نه با خالم خوبم موقعی هم که کاری با بچه ندارم مثلاً نشستم سرم تو گوشیه میگه کافر چرا این میاد اینجوری میکنی

وا پس با خودت مشکل داره به نظرم نرو خونشون

گیجم کرده موقعی که خودمم خوبه اما موقعی که دختر خالم میاد نمیزاره بهش دست بزنم با من بد میشه داد میزنم سرم اما اونکه نباشه خوبه