2777
2789
عنوان

تاپیک مرواریدنقره ای که گفته میخوام دخترم نباشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو اینطوری هرچی باشه نمیرم بین دوتابچم فرق بزارم خب دست خودشون نیست که ..فکرشم داغونم میکنه که به پ ...

خانوم محترم شما که حس انسان دوستانه دارین خ ب نیست که تهمت بزنین. اون کاربر نگفت که پسرمو دوست دارم و دخترشو سرکوفت نکرد. گفت خداروشکر پسرم سالمه و بهم روحیه میده خداروشکر که دارمش. برای دخترشم کوتاهی تکرده بود حداقل ده تا دکتر برده بود و نتیجه نگرفته بود . خستتتتتتتته بودددددددد. خسسسسستهههه.... شما سرت تو کار خودت باشه نمیخواد برای دیگران دل بسوزونی درحالیکه حتی اصل قضیه رو خوب متوجه نشدی

❤👬❤
البته استارتر بچه مثل میوه است.آدمی دوست داره هر دو رو مزه کنه.هم دختر خوبه و هم پسر و هر دو رو هم ن ...

ممنون عزیزم...ولی ایناانقدر فکرشون پوسیده اس که این حرفها توکلشون نمیره

ولی خدایی خدا قوت داری.من یه دونه اوردم ده سال پیر شدم. واقعا شام و ناهارای خودم رفع تکلیفی و هول هولکی شده

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

استارتر همه گیر دادن ب بارداریات.شما راضی خدا راضی ماها ناراضی

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

هیچ وقت هیچ وقت کسی رو که تو تنگنا و ناراحتی هست قضاوت نکنید . 

من خودم یه بار قضاوت کردم چنان چوبش و خوردم که هنوز م دادم میسوزم. اون فقط یه مادر خسته و دلشکسته بود همین......

❤👬❤
خانوم محترم شما که حس انسان دوستانه دارین خ ب نیست که تهمت بزنین. اون کاربر نگفت که پسرمو دوست دارم ...

نه اتفاقا کل تاپیک رو خوندم الان که داغونم...دریغ ازینکه استارتر بیاد اقرار کنه وبگه آره بچه ها من دخترم وخیلی خیلی دوست دارم درست مثل پسرم وعصبی بودم یه چیزی گفتم...امابازم میادوادامه میده وبهونه میاره که همه کارو امتحان کردم فایده نداره نباشه بهتره یعنی...یعنی یک مادرچقدر ازیه بچه ی بی گناه ۲ساله میتونه کینه جمع کنه تاچنددقیقه چندساعت اونم بچه ی خودش که داره اذیت میشه...ومیگه من تفریح ندارم ازدستش خب چرانمیگه دختربدبختم مثل بقیه ی دختربچه ها خوشی وتفریح ندیدواذیت بود...

نه اتفاقا کل تاپیک رو خوندم الان که داغونم...دریغ ازینکه استارتر بیاد اقرار کنه وبگه آره بچه ها من د ...

من از هرکلمه اون کاربر فقط درد و مستاصل بودن و برداشت کردم.... نمیدونم شاید چون خدا یه بار منو تنبیه کرده دیگه نمیتونم راحت قضاوت کنم

❤👬❤

یاس خانوم بخدا هرطور فکر کنم که دلم روآروم کنم حرفاش بخاطر خستگیه نه نفرت ازدخترکوچولوی دوساله که الان کل وابستگیش مامانشه ....نمیتونم ای کاش خودش بیاد تاپیک بزنه وازدخترش بگه واسمون الان چطوره ...آیا پشیمون شده ازحرفش

یاس خانوم بخدا هرطور فکر کنم که دلم روآروم کنم حرفاش بخاطر خستگیه نه نفرت ازدخترکوچولوی دوساله که ال ...

دعا کن برای دل همه مادرا ......... هیچ کس به اندازه مادر برای بچه دلسوز نیست..... شما خودت بارداری با این فکرهای منفی به خودت استرس وارد نکن. ایشاله که مشکل اون کاربر هم حل میشه😙😙😙😙😙

❤👬❤
چشه طفلی باید ببینی کل فامیل ازاومدنش خوشحالن حتی پدرمادرم انگار خوش ترین خبرودادن بشون ولحظه شماری ...

بقیه مهم نیستن مهم فقط احساس خودته. اینکه دیگران چه فکری میکنن مقصر پسر کوچولوی تو دلت نیس. عوضش سعی کن پسری تربیت کنی که برای زن ارزش قائل باشه طبق نظر دیگران زندگی نکنه. من فقط از اون حای صحبتت که گفتی از پسر متنفرم خوشم نیومد اونم فک میکنم حرف و فکر دیگران باعثه این همه خشم شده با همه ی این حرفا پسرت مقصر نیست.هست؟

حساب اونو از همه آدما جدا کن چون قراره بشی عشقش. پسرا مامانی ان. و مادرا تعیین میکنن چه مردی فردا وارد جامعه بشه و چه رفتاری با زنا داشته باشه.