2777
2789
عنوان

تاپیک مرواریدنقره ای که گفته میخوام دخترم نباشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 59 پست

موافقم.البته من خودم عااااشق پسر بودم و هستم و خدا منو لایق دونست و ی گل پسر ناز بهم داد ک همه دنیامه ولی اینو قبول دارم که دختر مونس و همدم پدر و مادره.خدا همه شونو حفظ کنه بچه این خانمم ی روزی ی خانم فوقالعاده بشه ک بهش افتخار کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم از رو محبتش میکفت. کلافه و خسته بود. خدا به همه بچه ها سلامتی بده و به همه پدر و مادرا  صبر بده. 

اینکه شما اونو با خودت مقایسه میکنی کاره اشتباهیه. چون صبر هرکس به اندازه است و شرایط زندگیا مختلفه. 

اون کاربر فقط خسته و کلافه و دلشکسته بود . من مطمئنم که یه تار موی دخترشو به یه دنیا نمیده.

بیاین برای آرامش دل همه مادرا و سلامتی همه بچه ها یه صلوات بفرستیم🌹🌹🌹🌹

❤👬❤

خوب شما هم که از این ور بوم داری میفتی که خواهر من

پسر بارداری و میگی از پسر بچه متنفری؟ درسته به نظرت؟ 

من خودم(کلا بچه دوست ندارم ولی) دختربچه ها رو بیشتر دوست دارم تا پسر بچه ها ولی اینکه باردار باشی و بگی از فلان جنس متنفرم اثر منفی روی جنین میذاره فکر میکنی نمیفهمه؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اخه قفل کرده 

اخه این چهارمین تاپیکیه ک من میبینم..ی موضدع بوده و انشاالله واسه هیچکی پیش نیاد وخداهم شفا بده دخترشونو..هرچند منم میگم وقتی مامان میخوای بشی باید کنار بیای وسخته ومیدونم..ولی تموم شد الان چندروزه همه تاپیک میزنن

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
عزیزدلم شمام رفتارت درست نیس ک میگین از پسرها متنفرم و دوتا دخترم رو بیشتر دوس دارم٬لطفا بین دوتا دخ ...

من بچه ددمم دوست دارم دختر بشه چون خودم خواهر ندارم میگم همه کسم میشن.ولی مهم نیس چی بشه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
لینک اون تاپسکو میشه یکی بگه؟

تو پر بازدیدا بود

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شما هم اشتباه میکنی از پسرت و پسرها متنفر نباش همه رو ی جور دوست داشته باش دختر و پسر فرقی نداره

چون توجامعه ی ما۹۵درصدمردم پسردوستن ...ودخترهمیشه اضافیه وناخواسته دلم میخواد انقدر به دخترهامحبت کنم  که این حرفهای مردم فرداتاثیری نداشته واسشون اما پسر بخوام یانخوام عزیز هست واس مردم که خداروشکر پسرآوردی...یعنی دخترام جای شکرنداشتن واسه من 

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 کار در منزل خانما خواستین درخواست دوستی و پیام بدین  💲💱💰💱 ...

دلم میخواد آنقدر گزارش بخوری کاربریت بترکه

نخ دادن همیشه هم بدنیست😏به بعضیها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎