2777
2789
۱. هر روز صبح پامیشم صبحونه میخورم ۲.تو طول روز میوه میخورم ۳. شبا قبل شام ورزش میکنم بعدش حسابی م ...

چند وقت اینقد اضافه کردی 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا میخوام حوشگلم کنه😑

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

عمل بينى ژل لب كامپوزيت دندان 

باشگاه و رژيم

خيلى دلم ميخواد موهامو رنگ كنم ريشه زده ايشالا ماه ديگه

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
یکی اینکه من اینجا از حق و حقوق برابر برخوردارم حتی اگه سرکار نرم از دولت بخاطر نگه دتری از بچم حقوق ...

البته اونجا هم به مهارت بستگی داره

یعنی حتی اگه دکترا هم داشته باشی اگه مهارت و سواد نداشته باشی نمیتونی کار کنی

الان یه سری از اقوام رفتن/البته المان نیستن

اما با وجود مدرک کار جالبی انجام نمیدن

من خودم چند سال انگلیس بود برا همین از شما پرسیدم 

احساسی اونجا داشتم خیلی وتفاوت بود

احساس میکردم

اونجا نگاه ها آزارم میده/غربت آزارم میده

میدونی چون اونجا کار عار نیس/یا چون کسی ما رو نمیشناسه

خیلی از کارها رو انجام میدیم که عمرا تو ایران انجام بدیم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

تا صفحه ۱۵ خوندم

حالا نوبت منه

من بچگی ارتودنسی کردم ولی پشیمونم چون مراقبت خیلی زیادی لازم داره تا دندونا پوسیدگی نداشته باشن  که من سنم کم بود و الان متاسفانه خیلی از دندونام پوسیدگی دارن و من فقط یه دندون نا مرتب داشتم که اونم تقریبا الان کمی برگشته

برای پوستم از مهر متخصص پوست رفتم چند دوره دارو کرم مصرف میکنم هم جوشام از بین رفتن و خیلی راضیم هم پوستم صاف شده

محلول کلیندامایسین میزنم عصرها دو ساعت روی صورتم هست و شبا هم یه شب درمیون لایه بردار MQ و Hysec k18 

تا قبل عید هم برای جای جوشهام قراره میکرونیدلینگ بکنم

من بعد حمام به بدنم لوسیون میزنم، به موهام سرم دو فاز کراتینه اردن میزنم، به صورتم و دستام مرطوب کننده نیوا

روزی دوبار گاهی سه بار مسواک میزنم حتما شبا نخ دندون میکشم هفته ای یه بار دهان شویه استفاده میکنم و تو فکر هستم فلوراید بگیرم، چند ماه یه بار میرم پیش دوستم که دندان پزشکه دندونامو بروساژ میکنه با مواد مخصوص و مسواک مخصوص جرم های روی دندون برمیداره و سفید میشه دندونا ۷-۸ ماه پیش کامل جرم گیری کردم و دیگه جرم نداره

هفته ای سه روز ۲۰ دقیقه ورزش میکنم (فیتنس) که میدونم کمه باید بیشترش کنم

مطابق مد لباس نمیپوشم، لباس هام حتما اندازم هستن و دنبال برند پوشیدن هم نیستم

سعی میکنم روی رفتارم کار کنم به کارام فکر میکنم به خودم میگم این کار در شان یه ادم متشخص بود یا نه

اینا هم برای سلامتی بود هم خوشگلی امیدوارم به درد بخورن

من هر هفته ماسک صورت میزارم الان سالهاااست از 18سالگی

کرم شب دارم کرم روز کرم دورچشم

برای مژهام سرم دارم

کرم ضد آفتاب دارم 

آب زیاد میخورمیخورم و ویتامین س

اصلاح وابرو هم هرماه میرم موهامو رنگ میکنم سرم مو میزنم 

ولی عمل نکردم

و قیافه م در حد معنولیه ولی میخوام جوانی حفظ کنم به نظرم هر خانمی باید از جوانی که موهبت خداس مراقبت کنه

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
ن عزیزم درمان نداره از14،15سالگی یائسه شدم این علتشه .برای آی وی اف هم اقدام کردم همه کاراشم انجام د ...

طب طلایی تو کانال سرچ کن شاید راه درمانی داشته باشه من هنوز درمانم رو تموم نکردم تا بهت بگم نتیجه داده یانه@TebbeTalaie

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨