2777
2789

من رژیم گرفتم خودم‌وهیکلم وخوشکلتر کردم😄😄😄

کرم روشن کننده وکرم لیفتینگ میزنم به صورت😊😊😊

موهامم همیشه اتوکرده ومرتب😉😉

دراصل خودم خوشکلما😄😄

به قول معروف میگن‌چاه بایدازخودش آب داشته باشه که من دارم😊😊😄😄😄

😂😂😂😂😂😂😂😂بخند دنیا به روت بخنده😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره میکنن بخدا   من یه جاریم عمل اینا کرده بینی و تزریق ژل اینا  داشت میوه میخورد حوصلش سر رفته بود چاقو رو تکیه داد رو لبش بین حرفاش بعد جاریه دیگم تو جمع مادرشوهرم اینا بهش گف نکن ژل هات میریزه   جاریم شوکه شد انقد ناراحت شد منم    انقددددد ناراحت شدم

من بينيم رو عمل كردم بوتاكس ميزنم كرم شب و روز و دور چشم و ويتامين و اينام كه ميزنم يه خط لبم و خط خنده رو يكم ژل بزنم فكر كنم تمومه زيباييهام 😂😂😅

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نیازی ب آرایش در خودم نمیبینم لامصب زیباییم بی نهایت و نچرال 😎 قراره این ماه دندونامو درست کنم فقط ...

باشه 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍