2777
2789
ببخش ولی زیر چشمش گودو کبوده

میدونم عزیزم اینجا تقریبا هفت ساعت تو پرواز بوده چهرش خستست منم بیشتر منظورم به پوست صورتش بود 💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه پنج سالی هست . خب اخه زندگی تو ایران سخت شده فشار مالی وقتی باشه خواه و ناخواه تو زندگی هم تاث ...

یعنی اونجا فشار اقتصادی نیس؟؟؟

راحتید ار همه نظر خوراک /پوشاک/مسکن/تفریح؟؟؟؟

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
خب سنی نداره که.ولی خوجله 😘😘😘😘

قربونت 💜 

اخه از من پوستش بهتره حسودیم میشه بهش 😆 

کلا ما دوتا مثه خواهرای حسودیم هرچی من دارم اون میخره هرچی اون داره من میخرم و این روال حسادت تا نا کجا ادامه داره 🙈

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

ماسکای خونگی و طبیعی درست میکنم میزنم به صورتم

به موهام همیشه بعد از حموم سرم میزنم

دو روز یبار دوش میگیرم

هر روز حتما مرطوب کننده میزنم

آب زیاد میخورم

کم آرایش میکنم

و اینکه همیشه با خودم‌ میگم که من خیلی زیبا و دوس داشتنی ام😍

Dance me to the end of Love...
یعنی اونجا فشار اقتصادی نیس؟؟؟ راحتید ار همه نظر خوراک /پوشاک/مسکن/تفریح؟؟؟؟

منظورتون بحران اقتصادیه؟ افزایش قیمتا اونقدری شدید نیست که مردم یهو بهشون فشار زیادی وارد بشه . از نظر تفریح و خوراک و پوشاک هم خداروشکر راضی هستیم با کمترین حقوق هم باشی همیشه کاری برای انجام و لذت بردن هست همه قیمت لباسو همه قیمت خوراک و همه قیمت تفریح و سفر و سرگرمی هست هرکس به اندازه وسعش میخره . نمیگم گدا نیست هست اما یا غیر مجاز دارن گدایی میکنن یا مهاجرن و همه جا باید گدا صفتیشونو نشون بدن اما اگه به اندازه خرج کنی و خوب کار کنی همه چی سر جاشه 

لقاالله جسارتا

😂😂😂 شما به بزرگواری خودت ببخش من غلط املاییم زیاده 💜 ممنون بابت واژه ی درستش 

منظورتون بحران اقتصادیه؟ افزایش قیمتا اونقدری شدید نیست که مردم یهو بهشون فشار زیادی وارد بشه . از ن ...

خب اگه تو ایران هم‌باشی 

به نسبت درآمد بلاخره خوراک و پوشاک و تفریح داری

ببخشید میخوام بدونم چه تفاوتی داره ؟؟؟

غیر از بحث دل خواستن

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
نمیذاری ک😶😂😂جدا من بخوابم 😂 فعلا عزیزم 

عکس بچمم باز گذاشتم اون مبلغی که توافق کردیمو بریز به حسابم پر بازدیدت کردم 😂😂😂😂😂💜

بیا عکس 

http://uupload.ir/files/7798_20190103_233719.png

خب اگه تو ایران هم‌باشی  به نسبت درآمد بلاخره خوراک و پوشاک و تفریح داری ببخشید میخوام بدونم ...

یکی اینکه من اینجا از حق و حقوق برابر برخوردارم حتی اگه سرکار نرم از دولت بخاطر نگه دتری از بچم حقوق میگیرم یعنی دستم پیش شوهر دراز نیست . یکی اینکه حداقل از اینده شغلی بچم نگران نیستم چیزی که تو ایران دغدغه فکری خیلی از مردمه . دیگه اینکه حق اظهار نظر ،حق انتخاب مذهب حق انتخاب پوشش و خیلی از چیزای دیگه رو اینجا دارم که اونجا نداشتم دیگه اینکه اگه بخوام کار کنم امکان بر خورداری از اموزش رایگان برام هست و حتما نباید مدرک دانشگاهی داشت برای کار کردن . خوبیشو گفتم معایبشم بگم باید ادم صبوری بود چون اینجا خیلی پروسه کند پیش میره دیگه اینکه پناهندگی بغیر از غربت مشکلات زیادی پیش رو داره ، یادگیری یه زبان دیگه برای خیلی ها سخته . من تو ایران دانشجو بودم رشته تحصیلیمم دوست داشتم اما اصلا مطمئن نبودم که فردا بازار کاری برای من خواهد بود 

عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

خانمی باچه روشی خال هاتو برداشتی و چشمتو کی عمل کردی شماره چشمت قبل چتد بود خیلی اذیت شدی بعدش ودیگه برنگشت شماره چشمت ممنون میشم جواب بدی😘