2777
2789
لیراک الان ۶۰۰ تومن اینا شده.لازک نوعی عمل چشم.جای خال نه نموند

چن وقته خالو برداشتی عشقم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷سال

خوبه پس منم باید همین کارو بکنم گلم .دماغم یکم بزرگه ولی دوست ندارن عمل کنم نمیدونم چیکلر کنم

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
چرا نمیری آی وی اف کنی انشالله خانوم فاطمه زهرا دامنتو سبز کنه   به آرزوت برسی

ممنونم عزیزم .اقدام کردم برای آی وی اف ولی نشدچون رحمم اصلارشدنکرده

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

سريتا خوبه واقعاً؟ نتيجه گرفتين؟ براي ابرو چطور؟

قيمتش رو ميگين؟

خواهش میکنم جانم🌷 ببخشیدمیپرسم ناباروریتون اصلا درمان نداره؟مشکلتون چی هس؟☺

ن عزیزم درمان نداره از14،15سالگی یائسه شدم این علتشه .برای آی وی اف هم اقدام کردم همه کاراشم انجام دادیم ولی روزآخردکترم سونوانجام دادگفت بخاطریائسگی زودرس رحمت اصلارشدنکرده برای همین نمیشه

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

ببخشید عزیزم واقعا مژهات بلند شدن؟ مال من کوتاه و بدون حالته فکر نمیکردم اصلا راهی وجود داشته باشه

خالاتون با چی برداشتین؟  برنگشت؟ 

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک