2777
2789
عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

ببخشیدمژه هاتون بعدبلندشذن نریخت؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا شروع کردم در حد هفته ای یه بار قبل حموم رفتن موهامو تمیز میشورم و ترکیب روغن زیتون و چنتا کپسول ویتامین e  میزنم به موهام و بهد دوسه ساعت میرم حموم و با شامپو بچه فیروز میشورم! به پوستمم ژل آلوئه ورا و ویتامین ای رو قاطی میکنم میمالم! اسپری بدن و درهمین حد، خداروشکر نچرالم و عمل اینا نمیخوام😊

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
فدات امیدوارم  امید تو از دست ندی من معتقدم هرچیزی یه راهی داره ان شالله موفق میشی

فدات شم خواهری ممنون ازلطفت منم معتقدم اگه خدابخوادهمه چی ممکنه اماخوب درکنارشم معتقدم که خدابرای هرکسی ی سرنوشتی رقم زده شایدتوی تقدیرمن بی فرزندی باشه .خیلی وقته دیگه سپردم به خودش آبجی .راضییم ب رضاش

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤

هفته ای یه بار ۱۰ دیقه بخور میدم...هفته ای دوبار ماسک صورت میزنم،ابروهام همیشه تمیزو رنگ کرده س و البته هاشور شده س...موهامم همیشه رنگ کرده و اطو شده س...از لوازم آرایشی خوب استفاده میکنم،خصوصا کرم

فعلا توان مالیشو ندارم،ولی مدتیه  تو فکر بوتاکس پیشونیمم...

منم بگم🙈

من یه کرم ویتامینه ویه ماسک پاکسازی دست ساز از یه خانمی که خودش اینا رو درست میکنه (تو اینستا ‌پیداش کردم) میخرم ومدام استفاده میکنم

یعنی بییییییی نظیره کرم وماسکش! کاملا طبیعی هم هست وهیچ ماده شیمیایی ای نداره

من قبلا خیلی از مارک های خوب رو امتحان کردم اما هیچ کدوم قابل قیاس با کرم وماسک اتنا نبودن

صورتم رو با فوم شسشتو مخصوص پوست چرب و فیس براش میخورم

بعد از از تونر استفاده میکنم

بدون ضد افتاب از خونه بیرون نمیرم

به جز کرم اکتی پور که خاصیت ضد جوشی داره وخیلی هم سبکه از هیچ کرم پودری استفاده نمیکنم

کرم دور چشم وبالم لب هم مرتب استفاده میکنم

به موهام شامپوی ملایم میرنم که خشکشون نکنه

از نرم کننده وماسک مو استفاده میکنم

بعد از حمام هم به ساقه موهام روغن رگان میزنم

دست هام رو زود به زود با روغن بادوم و روغن نارگیل چرب میکنم

ورزش میکنم

غذای سالم میخورم

میوه واب زیاد میخورم

به صورت دوره ای مولتی ویتامین میخورم که روی سلامت پوست مو خیلی تاثیر داره

حداقل ماهی یه بار میرم ماساژ

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

براي خوشگليم اعتماد بنفسم رو ميبرم بالا 

آدمي كه اعتماد بنفس داشته باشه و خودش رو پذيرفته باشه جذاب ه و ديگران هم خيلي بيشتر ميپذيرنش!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
منم بگم🙈 من یه کرم ویتامینه ویه ماسک پاکسازی دست ساز از یه خانمی که خودش اینا رو درست میکنه (تو ای ...

کرم ویتامینه و ماسکه برا چی خوبه؟؟ ادرس اون پیج میتونید بزاری؟

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....