2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست که شوهر سخت گیر دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 42 پست
مثلا پدرمن اوایل ازدواج مادرم میگفت نمیزاشت پرده رم بکشم چون بابام شهردیگه کارمیکرد هفته ای دوروز خو ...

خب چی گفته ک پدرت راضی ب ادامه تحصیل شده 

ادمک لال نباش پرو باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی عزیزم زیاد حساسیت نشون نده وگرنه بدتر میکنه ببینه خیلی برات اهمیت داره منم شوهرم برای چادر گیر میداد منم هربار جواب میدادم و لج میکردم اونم بدتر میکرد ولی الان عین خیالم نیست با اینکه چادر دوست ندارم بعضی مواقع خودمو مظلوم میکنم که سخته برام میزاره تا با مانتو بیام بیرون

خب چی گفته ک پدرت راضی ب ادامه تحصیل شده 

خوب پدرم خودش معلم شایداین تاثیرداشته که اجازه داده ولیومادرم همیشه میگه اینجورمردا هرچی بیشتردعواکنی بدترمیشن چندسال بگزره بهترمیشن

چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕  

مرد بددل ومحدود کن ادم روپیر میکنه

خیلی هم کم پیش میاد درست بشه

به نظرم عمر وزندگی رو نباید به پای همچین مردی گذاشت

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
بجاش تو ماسئل مالی رحم نکن بهش هرکار میخوایو بکن

من عاشق همسرمم نه میزاره تنها برم بیرون نه خیلی کارای دیگه,اما هرچی بخوام برام محیا میکنه هرچیم بگمش فایده نداره دیگه کنار اومدم نمیتونم راضیش کنم

سلام خوبی عزیزم زیاد حساسیت نشون نده وگرنه بدتر میکنه ببینه خیلی برات اهمیت داره منم شوهرم برای چادر ...

سلام فدات مرسی شما خوبی

اره حساسیت بدتر میکنه😟😞

ادمک لال نباش پرو باش  
مرد بددل ومحدود کن ادم روپیر میکنه خیلی هم کم پیش میاد درست بشه به نظرم عمر وزندگی رو نباید به پای ...

سال اول ازدواجشونه 

😢شاید با مشاور خوب شه 

ادمک لال نباش پرو باش  

با لج لج بازی اوضاع بدتر و بدتر میشه عزیزم

خیلی منطقی رفتار کن حتی اگر منطقی نیستی 

خود ب خود شوهرتم یاد میگیره

مثلا بگو ک تو طول این هفته سه بار رفتیم خونه مادرم سه بار هم میریم خونه مادرت و...

و نرم نرم شوهرتو‌راضی کن

مثلا نگو‌ک من میخام برم دانشگاه درس بخونم بعد برم سر کار و بعد خیلی موفق بشم تو کارم و...

بگو من فقط حوصلم سر میره دوس دارم برم سر کلاس چیزی یاد بگیرم ...

بعد ک ان شااله درست تموم شد مثلا بگو فلان جا کار پیدا شده اگه برم کمک خرج خونه میشه و...

کلا تو همه زمینه ها این طوری رفتار کن هدف نهاییتو‌نگو اونی ک‌با مراج شوهرت جوره بگو و بعد کم کم بقیه ماجرا

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...
اگه راه حلی پیدا کردین به منم بگین من که تو ۱۷ سال هیچ راهی پیدا نکردم

حساسیت زیاد نشون میدین؟

من مامانم با بابام همین مشکلو تا چن سال پیش داشت 

الان حرفی بزنع من جوابشو میدم هیچی نمیگه

ادمک لال نباش پرو باش  
با لج لج بازی اوضاع بدتر و بدتر میشه عزیزم خیلی منطقی رفتار کن حتی اگر منطقی نیستی  خود ب خود ...

وای مرسی خیلی خوب بود حتما ب دوستم میگم

ادمک لال نباش پرو باش  
حساسیت زیاد نشون میدین؟ من مامانم با بابام همین مشکلو تا چن سال پیش داشت  الان حرفی بزنع من ج ...

نه عزیزم چه حساسیتی خودش کلا اینطوری اصلا نباید به روز بود شیک بود از خونه بری بیرون اگه کلا خونه بشینی هیچ حرفی نزنی بهترین شوهر دنیا میشه