2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست که شوهر سخت گیر دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 42 پست
واقعا زمان فقط حل میکنه اینجور موضوع هارو. منم شوهرم خیلی حساس بود احساس میکرد فقط خودش زن داره...ا ...

شوهر منم که اوایل خیلیییییی ناجور بود چادریم کرده بو ارایشم که اصلا نمیزاشت بکنم,کم کم که گذشت یکاری کردم چادر نزدم یکسال گذشته بود الان مانتویی ام ارایشمم عالیه اما بازم کم,راضیم,فقط نمیزاره تنهایی بیرون برم که اونو نتوتستم تغییر بدم,البته با حجابم اما دیگه چادری نیستم

شوهر منم که اوایل خیلیییییی ناجور بود چادریم کرده بو ارایشم که اصلا نمیزاشت بکنم,کم کم که گذشت یکاری ...

همیشه با خودم فکر میکنم این زنهای که تو خیاباون میبینم تنهان چه چوری شوهراشون اجازه دادن همش میگم خوشبحالشون ازادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق همسرمم نه میزاره تنها برم بیرون نه خیلی کارای دیگه,اما هرچی بخوام برام محیا میکنه هرچیم بگمش ...

دقیقا عین منو شوهرم.

عاشقشم عاشقمه

دست و دلباز

ولی تنها یا بدون ماشین محال بزاره برم بیرون

حساسیت زیاد نشون میدین؟ من مامانم با بابام همین مشکلو تا چن سال پیش داشت  الان حرفی بزنع من ج ...

واقعا سیاست مهمه,من قبل ازدواج مانتویی بودم شوهرم گفت فقط چادر اما خیلی دوسم داره انقدر رفتم رومخش گفتم من فقط بخاطر تو چادر میزنم وگرنه ازش بدم میاد توهم که همه چیت خوبه اهل زور گویی نیستی خلاصه خیلی رو مخش بودم یروز گفت من چادری دوست دارم اما اگه فک میکنی زوره من نمیخوام زورت کنم,منم سریع نون رو چسبوندم از فرداش نزدم,دیدم پشیمون شده اما دیگه محل نزاشتم,اما حجابمو دارم لباس جلف نمیپوشم ,حرفم اینه باید نقطه ضعف مردو پیدا کرد نقطه ضعف مرد منم اینه کهحسرتی تو دلم باشه یا آه بکشم

شوهر منم که اوایل خیلیییییی ناجور بود چادریم کرده بو ارایشم که اصلا نمیزاشت بکنم,کم کم که گذشت یکاری ...

اره دیگه باید ماهم کوتاه بیاییم بپای خوبیاشون...

تا همینجام خیلی عزیزبودیم ک کوتاه اومدن...

من عروسی ی دونه داداشم با شال نشستم.

ما همه عروسیامون قاطیه

تا قبل ازدواجمم هیچوقت روسری نپوشیده بودم خخخ

اره دیگه باید ماهم کوتاه بیاییم بپای خوبیاشون... تا همینجام خیلی عزیزبودیم ک کوتاه اومدن... من عرو ...

وای چه جالب فک کردم فقط شوهر من اینجوره,اما مثلا عروسی پسر خالم بود گفت ارایش اصلاااا نباید بکنی گفتم مگه میشه مثل روح برم بشینم بین زنا آبروم بره,گفت خودت خوشکلیی خخخ خلاصه تا لحظه اخر گفت یذره بکن من راضیش کردم خط چشم بکشم خلاصه انقدر با سیاست جلو رفتم تو عروسی از همه بیشتر ارایش داشتم خخخ,همیشه این حرفارو میزنه اما جلوم نرمه,خیلی مهربونه ازون مردای مستبد و خودرای نیست ولی خب حساسه ,اما خب عروسی خواهرش گفت روسریتو در نیار تو فیلم میاد اونوقت میبینمتا خخخ

وای چه جالب فک کردم فقط شوهر من اینجوره,اما مثلا عروسی پسر خالم بود گفت ارایش اصلاااا نباید بکنی گفت ...

خخ افرین

بعد دیدی از دید بقیه شوهرای بداخلاقی داریم و تعصبی😁

اما تو خونه و واسه خودمون ادمهای مهربونین

خخ افرین بعد دیدی از دید بقیه شوهرای بداخلاقی داریم و تعصبی😁 اما تو خونه و واسه خودمون ادمهای مهر ...

نه اتفاقا شوهر من اصلا بد اخلاق نیست همه عاشق خودشو اخلاقشن خیلی خوش مشرب و مهربونه خانوادم عاشقشن,خوش اخلاق ترین مردیه که تا حالا دیدم,اما خب مثلا تنهایی نمیزاره برم بیرون,جایی که مرد باشه گفته نمیزارم کار کنی,ریمل موقوف,خط چشم نه,مو بیرون نباشه..میگه تو خوبی جامعه خرابه مردا ی گرگ زیاده