2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه پیش دبستانی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. خودم دیدم که الفبای انگلیسی و فارسی رو مینوسند.

حالا نوشتن حروف که میگن زوده برا ما که درست  فیلم نمیفرسته ببینیم چکار میکنن فقط جملات انگیزشی و تربیت کودک و کاربرگ میفرسته تو گروه البته خوبه ها ولی کاش یه گزارش کارم میداد 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
نه غیرانتفاعی

وا😐

الان کاملا حرف شوهرت درسته 

انقد کوتاه نیاین از همین الان ببینین علتش چیه

ابجی منم بچهاش پیش دبستانین 

گفته بودن که پسرت فضولی کرده و فلان کرده و نمیتونه بنویسه اینم رفته مدرسه بهشون حالی کرده این بچس شما باید باهاش حرف بزنین مشق شو بنویسه نکه از الان بخاطر اخلاق گندتون دل زده شه 

بنظرم تو این سن اگر موضوعی هم باشه حق ندارند جلوی خود بچه بگن  باید با شما مطرح شه.بی تجربگیشون کار دست ادم میده       بعدم پیش دبستانی مشق ندارند بیشتر در حین سرگرمی آموزش میدن   مگه دبیرستانین    بنظر من شما باید برخورد کنید باهاشون  مدرسه خودشو اصلاح کنه   بچه بنظرم طبیعیه

بنظرم تو این سن اگر موضوعی هم باشه حق ندارند جلوی خود بچه بگن باید با شما مطرح شه.بی تجربگیشون کار ...

دقیقا. بدون اطلاع دادن به من بوه رو بردن گذاشتند کلاس معلم دیگه. یا یکساعت تو دفتر نگهش داشتن. انگار چه خلافی مرتکب شده با اب و تاب هم برا من تعریف کردن. نهایتش حوصله اش سر رفته و سلوغی کرده که اونم در یک ماه اول سال تحصیلی که هنوز بچه به مدرسه عادت نکرده طبیعی هست. سنجش هم شده نه پیش فعالی داره نه عدم دقت و توجه و چیز خاصی

دقیقا. بدون اطلاع دادن به من بوه رو بردن گذاشتند کلاس معلم دیگه. یا یکساعت تو دفتر نگهش داشتن. انگار ...

بچه الکی الکی از مدرسه زده میشه-من کلا راحت بگیرم   بچمم از 3 سالگی مهدو پیش دبستان میره -همیشه پشتش درومدم و حالش خوبه    شمام طرف بچرو بگیر و درمورد موضوعات مهم و جدی باهاش دوستانه صحبت بکن.ولی اجازه نده مدرسه تکرار کنه روش غلطشو

الفبا ممنوعه معلم پسرمن گف من چن سال معلم کلاس اول بودم. لچه هایی که پیش الفبا یاد بگیرن کلاس اول چالش بزرک دارن اصن اموزش پرورش ممنوع کرده بعدم شوهرت راس میکه بچه ها شیطونن معلم باید بلد باشه شما از توی خونه چجوری کنترل کنی 

برگو چجوری خورده🤣چن نفرن توکلاس شاید شلوغه نمیرسع

الفبا ممنوعه معلم پسرمن گف من چن سال معلم کلاس اول بودم. لچه هایی که پیش الفبا یاد بگیرن کلاس اول چا ...

نه بابا ده نفر هستند. برگ رو که نخورده مطمئن هستم احتمالا به سمت دهانش برده. دخترم به شدت بد غذاست با اینکه شش سالش هست فقط چهار مدل غذا میخوره انوقت میخوار برگ بخوره. احتمالا برا جلب توجه به سمت دهانش برده یا حواسش نبوده