2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ازدواج کردی؟زیاد روش مانور نده هرچی بیشتر اصرار کنی اون بیشتر حساس میشه.راضیش کن ببرش پیش مشاور اون میدونه چه جوری باهاش حرف بزنه

بعدم یه سری فیلم سرچ کن.زندگی زن های موفق.چیپس و پفک هم بچین دورش همینجور ک فیلم میبینه و چیپس میخوره مخشو بزن

اینجور مردا فقط بامرور زمان خوب میشن وهرچی بیشتر اصرارکنی بدتر میشن این بین اطرافیان دیدم 

اره ااونا کاری نکردن ک شوهرشون خوب شد؟

ادمک لال نباش پرو باش  
تازه ازدواج کردی؟زیاد روش مانور نده هرچی بیشتر اصرار کنی اون بیشتر حساس میشه.راضیش کن ببرش پیش مشاور ...

ن من ازدواج نکردم واسه دوستمه 

تازه ازدواج کرده نزدیک ی ساله

دیگه چی😞

ادمک لال نباش پرو باش  
اره ااونا کاری نکردن ک شوهرشون خوب شد؟

مثلا پدرمن اوایل ازدواج مادرم میگفت نمیزاشت پرده رم بکشم چون بابام شهردیگه کارمیکرد هفته ای دوروز خونه بود ولی الان مامانم هرجابخواد میره تازهوبعدیکی دوسال ازازدواج ک گذشته بود مادرم ادامه تحصیلم داده

چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕  
اخه از نظر مالیم شرایط همسرش خوب نیس

واقعا زمان فقط حل میکنه اینجور موضوع هارو.

منم شوهرم خیلی حساس بود احساس میکرد فقط خودش زن داره...الان بعد ۷سال خیلی ریلکستر شده نسبت ب حساسیتهاش...

واقعا ارزش بحث و کلنجار نداره این کارها نه درس نه کار...بزنه ب بیخیالی...

من خودم ک تو حوزه مالی بهش رحم نمیکنم.اذیتم نمیکنما ولی از بعضی خواسته هام نمیگذرم ک جبران نزاشتنهاش بشه برام