2777
2789
عنوان

بیاین یکم بگم براتون از بچه طلاق بودن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 54 پست
من ابدا نمیگم طلاق خوبه اما گاهی تنها راه حله اینی که میگم تجربه شخصی منه: دخترم تا 3 سالگی با من ...

خواهر عزیزم شما مادر خوبی بودی که سرپرستی دخترت رو به عهده گرفتی. مادر نقش بیشتر درتربیت وحتی حمایت بیشتری از فرزندش  داره  اما وای از روزی که مادر از فرزندش رو برگردونه خود به خود اون بچه در جامعه سر خورده میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنین عزیزم منم درسته زندگیم خوبه ولی تبدیل شدم به یه ادم عصبیه روانی

باید بتونی از پسش بر بیایی هر چند در عمل واقعا سخته من هم بعضی اوقات با اینکه الان مادر دو بچه هستم احساس کمبود میکنم که هیچوقت هم قابل حل شدن نیست. امیدوارم همسرت تمام شرایط شما رو درک کنه که حداقل بتونه مرحمی برای زخمهای سر بسته شما باشه. 

خواهر عزیزم شما مادر خوبی بودی که سرپرستی دخترت رو به عهده گرفتی. مادر نقش بیشتر درتربیت وحتی حمایت ...

بله قبول دارم

من تمام مهریه امو بخشیدم فقط واسه اینکه دخترم پیشم باشه

و حاضرم آینده امو تباه کنم و هیچ وقت ازدواج نکنم به خاطر دخترم

اطرافیان میگن تو جوونی بچه رو بده پدرش و خودت موقعیت پیش اومد ازدواج کن

ولی حاضر نشدم بهش فکر کنم

دخترم نخواسته به دنیا من بیاد من اونو به دنیا آوردم 

واگر قراره کسی تاوان تصمیم و انتخاب غلط رو بده اون من هستم نه اون بچه

هرکسی هم منو خواست با دخترم بخواد اگه نخواست خوش اومد

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
 بله قبول دارم من تمام مهریه امو بخشیدم فقط واسه اینکه دخترم پیشم باشه و حاضرم آینده امو ...

امیدوارم در این راه سخت موفق باشی و بتونی به راحتی ذخیره گلت رو بزرگ کنی وخوش بختیش رو ببینی. من مادرم با این که ادعا میکرد که جونش به جون بچه هاش وصله خیلی راحت وبدون اینکه واقعا مشکل شدیدی با پدرم داشته باشه راحت ما رو جا گذاشت حتی دیگه ما رو مرده حساب کرد .

همون موقع ازدواج کرد باهاش ولی خوشبخت نیس

یکی از دلایلی ک الان خوشبخت نیست می‌تونه این باشه که با زندگیه شما بازی کردو رفت دنبال عشق و حال خودش...ولی افسوس ک خداوند هیچ کاری رو بی جواب نمیزاره ...‌

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
یکی از دلایلی ک الان خوشبخت نیست می‌تونه این باشه که با زندگیه شما بازی کردو رفت دنبال عشق و حال خود ...

دقیقا عزیزم

آهی هست ک من همیشه میکشم از نبودنش بخاطر هوی و هوس هاش

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
امیدوارم در این راه سخت موفق باشی و بتونی به راحتی ذخیره گلت رو بزرگ کنی وخوش بختیش رو ببینی. من ماد ...

اخی چقدر سخت

من واقعا شوهرم مشکل حاد داشت

خیلی تلاش کردم اصلاح بشه

اعتیاد داشت شکاک بود فحاشی دست بزن و..........

10 سالم صبر کردم اما درست نشد

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد