2777
2789
عنوان

بیاین یکم بگم براتون از بچه طلاق بودن🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 54 پست

درسته که بچه طلاق بودن خوب نیست ولی بدتر از اون زندگی تو یه خانواده ای هست که هر روز دعوا باشه هر روز جلوی چشم بچه فحاشی و کتک کاری باشه .سوختن و ساختن بخاطر بچه اصلا صحیح نیست اون خانواده روحش بیماره درست این هست که قبل از اینکه زن و مرد از تفاهم و عشقشون به هم کاملا مطمئن نشدن بچه دار نشن اشتباه از زود بچه دار شدن هست نه طلاق گرفتن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از پنج سالگی مامانم ترکمون کرد بخاطر عشقش  چ بدبختیایی کشیدم و همش از خدا میخام بچه هام با ...

حالا به عشقش رسیدو خوشبخت شد؟؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

من ابدا نمیگم طلاق خوبه

اما گاهی تنها راه حله

اینی که میگم تجربه شخصی منه:

دخترم تا 3 سالگی با من و پدرش زندگی میکرد

مرتب شب اداری داشت

ناخن دستاشو میخورد گاهی

و واکنش های عصبی داشت مثلا گاها خودشو میزد وقتی عصبی میشد

بارها شاهد دعوا ها و کتک کاری من و باباش بود(هنوز اون خاطرات تو ذهنش فعاله فکر نکنید بچه ها دعواهای شما رو فراموش میکنن)

الان 4-5 ساله جدا شدیم 

دخترم با من زندگی میکنه

به مراتب آروم تر و شادتر از قبله

دیگه اون همه دعوا و تنش رو نمیده

حتی تو مدرسه معلم هاش نفهمیدن ما جدا شدیم(فکر نکنید بچه های طلاق یه مشت بچه افسرده و عصبی هستن)

دختریه که تمام تلاشم واسه موفقیتش بوده تا الان ..حداقل کمتر از بچه های دیگه تنش و دعوا دیده

الانم به جرات از هم سن های خودش موفق تره 

3 ساله زبان کار میکنه

پیانو میزنه 

تو درسش اوله تو کلاس

بااینکه 7 سالشه تازه

آرامشششششش و ثبات زندگی باعث موفقیت میشه نه لزوما کنار هم بودن پدر ومادر

خانواده دخترم تعریف شده در خودش در کنار مادرش 

آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
منم از پنج سالگی مامانم ترکمون کرد بخاطر عشقش  چ بدبختیایی کشیدم و همش از خدا میخام بچه هام با ...

ایشالا همیشه سایتون بالا سرشون باشه

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
عزیزم😔😔😔پسر عمه ی منم بچه ی طلاقه.الان دندون پزشکه وکلی برو وبیا داره.ولی وقتی باهاش هم صحبت میشی ...

دقیقا همینه منم کار خوبی دارم نامزدمم برو بیا داره واسه خودش ولی ادم یه تیکه قلب انگار نداره 

واسه دشمنمم نمیخوام

بخاطر اونچه که در همه ی این سالها  به شما گذشته واقعا متاسفم اما طلاق ابدا مشکل نیست.انسانها ب ...

میدونم عزیزم اصلا مشکلی نیست ولی میدونی فرهنگ ما فرهنگ درستی نیست این مردم با چشماشون با حرفاشون دل ادمو ریز ریز میکنن

میفهممت من دخترعموم الان ۱۲ سالشه بچه ظلاقه اونم از دوسالگی الخی بمیرم براش چند وقت پیش میگفت تو مسج ...

همین دیگه منم تو بچگیم اینارو تجربه کردم خدا بهش صبر بده

مامان من هم بچه طلاقه، الان ۵۰ سالشه ولی دوران کودکیش همش کمبود داشته، بعد طلاق جفتشون ازدواج میکنن، ...

الهی بمیرم😔😔😔😔😔

استارتر قبول دارم حرفاتو تا حدودی اما اولا الان متاسفانه اینقدر زیاد شده که دیگه مثل سابق نیست این ...

موافقم عزیزم کاملا ولی اون زمان فرهنگ نبود اصلا و خیلی سخت بود زندگی

عزیزم دردت رو با تمام وجود درک میکنم، چون من هم بچه طلاقم و وقتی گذشته رو مرور میکنم از خودم بدم میا ...

همچنین عزیزم

منم درسته زندگیم خوبه ولی تبدیل شدم به یه ادم عصبیه روانی