2777
2789
عنوان

خیلی ازین کار شوهرم ناراحت شدم

1018 بازدید | 56 پست

من سه ماهه عقد کردم

شوهرم درآمدش ثابت نیست

و یه چند وقتیه میگه کارش کم درامد شده 

منم دقیقا بیکارم تو این مدت و دنبال کارم و حسابم ته کشیده ولی ملاحظه شوهرمو میکنم و نمیگم تو بهم پول بده لازم دارم...

دیشب فهمیدم یک ماه پیش که مادر پدرش رفتن سفر، هزینه بلیط هاشونو همسرم داده و هنوز ازشون نگرفته 😣

خب بده پدر و مادرشن حالا چیشده اینو یادت باشه هیچ مردی تو دنیا مادر پدرش رو با زنش عوض نمیکنه حالا شما که هنوز عقدی

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بده پدر و مادرشن حالا چیشده اینو یادت باشه هیچ مردی تو دنیا مادر پدرش رو با زنش عوض نمیکنه حالا ش ...

این جمله خیلی اشتباه، هر کسی جایگاه خودش رو داره توی زندگی، قرار نیست کسی با کسی عوض بشه

این جمله خیلی اشتباه، هر کسی جایگاه خودش رو داره توی زندگی، قرار نیست کسی با کسی عوض بشه

بله در نظر منم خیلی زشته ..منم شوهر و مادر شوهر پدر شوهر دارم اما حقیقته رسم و روش دنیا همینه و عوضم نمیشه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خب بده پدر و مادرشن حالا چیشده اینو یادت باشه هیچ مردی تو دنیا مادر پدرش رو با زنش عوض نمیکنه حالا ش ...

والا من یادم نمیاد شوهرم تو نداری از من یا بچم بزنه بده به پدرش اتفاقا اشتباهه این برا موقعیه که موقعیت خودش و همسرش از نر مالی اوکی باشه 😶

چه حرفا 

پدر مادرشن باید همیشه نوکر پدر مادرش باشه 

حرف بلیط نزنینا زشته 

شما عضو جدید در رابطه با همسرت هستی 

هیچ وقت جایگاه ها رو اشتباه نگیر 

همون طور که شما خودت جایگاه بالایی داری و بالاتر از مادر پدرش نیستی 

عزیزم پول سفر کربلا قبل شما بوده به نظر اصلا پیش نکش پول کربلا و سفر زیارتی پس نمیگرن.این جور بحثا باعث اوقات تلخی میشه ‌.صبر کن سر خونه زندگیت بری خودش متوجه میشه زندگی مستقلی داره.درثانی راه دوری نرفته ثواب کرده به پدر و مادرش خدمت کرده .بعدا شاید هم برای پدر و مادرت بخوای کمک کنی درسته شوهرت بگه چرا کمک کردی.البته در حد توان خودتون

من ته حسابم صد تومنه و هنوز نتونستم کار پیدا کنم و تو جزئی ترین خرجام موندم ولی مراعات شوهرمو میکنم

این برای وقتیه که مادر پدر همسرم هردو حقوق بگیر هستن و نیازمند نیستن

بله در نظر منم خیلی زشته ..منم شوهر و مادر شوهر پدر شوهر دارم اما حقیقته رسم و روش دنیا همینه و عوضم ...

در واقع بی عرضگی مردا توی مدیریت روابطه، حرفی هم بزنی دقیقا همینو میگن که میخوای مادرم رو بخاطر تو کنار بزارم؟ یعنی اینقدر احمقن که نقش مادر و زن براشون یکیه توی زندگیشون