2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم گفت من جای تو باشم حتما از همچین مردی جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفهایی که زد خیلی بهت برخورد؟

یا همسرت دروغ هایی گفته که قابل بخشش نیستند؟

به روش بیار کارشو چون خواهرش گفته

ولی اگر جای موندن داره بمون و زندگی ات رو سر دعوای خواهر و برادر خراب نکن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

باور نکن اگر کردی اهمیت نده مگه زندگی تو دست خواهر شوهرته امروز با برادرش آشتیه داداشم گله فردا باهاش قهره داداشم خله ولش کن طلاق بگیر تو هم بگی باشه 😡😡

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
ای بابا چه نفعی میبره ازبهم ریختن شما، بعدم شما بعد این همه سال همسرتو شناختی صدرصدمگه نه؟ 

شوهرم ایرادات زیاد داره  مثلا   خیلی خاله زنکه     خیلی بد دهنه  وحشتناک    خیلی ایرادگیرو وسواسیه     بدترین روزای عمرمو برام ساخته

😐😐😐چ دوروغایی مثلا

مثلا من   دانشجو بودم ی روز دو تا خانم اومدن بیمارستان   با اسم صدام زدن گفتن خانم فلانی ببخشید ما فقط ی دونه داداش داریم  شمارو دیده  عاشقتون شده توروخدا  شمارتونو بدین باهاش آشنا بشید

پزشك چي هستين؟

از خود همسرتون بپرسين كه پشت سرتون چيا گفته.يعني يه دستي بزنيد گرفتين منظورمو؟بگو خواهرت بهم گفته چيا پشت سرم گفتي حالا ميخوام از زبون خودت بشنوم كه كدومتون دروغ ميگين

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

ببعد منم گفتم ببخشید قصد ازدواج ندارم  چون اونموقع درسام خیلی سنگین بود     بعد برگشتم خونه برا مامانم تعریف کردم مامانم گفت حتما خیلی خانواده دار بوده که خودش پیشقدم نشده خواهراشو فرستاده  دختر جون ندیده خواستگار رد نکن

مثلا من   دانشجو بودم ی روز دو تا خانم اومدن بیمارستان   با اسم صدام زدن گفتن خانم فلانی ب ...

دوتا خانم منظورت خواهرشوهرای گرامن.و عاشق پیشه شوهر دلباخته تون؟؟؟؟؟

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..