شوهرمو خواهرش دعواشون شده دیشب خواهر شوهرم که کلی شوهرمو دوس داشته بهم زنگ زد کلی دروغایی ک تو این مدت شش سال زندگی مشترک همسرم بهم گفته رو گفت و گفت خیلی پشت سر ب خانوادت بد گفته و اگه بگم هرگز درست نمیشه گفت به مرگ بچم من اگه جای تو باشم حتی یک لحظه باهمچین ادم پستی زندگی نمیکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باور نکن اگر کردی اهمیت نده مگه زندگی تو دست خواهر شوهرته امروز با برادرش آشتیه داداشم گله فردا باهاش قهره داداشم خله ولش کن طلاق بگیر تو هم بگی باشه 😡😡
دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
مثلا من دانشجو بودم ی روز دو تا خانم اومدن بیمارستان با اسم صدام زدن گفتن خانم فلانی ببخشید ما فقط ی دونه داداش داریم شمارو دیده عاشقتون شده توروخدا شمارتونو بدین باهاش آشنا بشید
ببعد منم گفتم ببخشید قصد ازدواج ندارم چون اونموقع درسام خیلی سنگین بود بعد برگشتم خونه برا مامانم تعریف کردم مامانم گفت حتما خیلی خانواده دار بوده که خودش پیشقدم نشده خواهراشو فرستاده دختر جون ندیده خواستگار رد نکن